Seyma_erkan27 Tahmin yapanlar bu kadar biliyorum 😍 kusura bakmayın rahatsız ettiysem bacılar @esmerella37 @Mustafayigitvebeytugannesi @Sevgi3444 @3kuzuAnnesiyim
3kuzuAnnesiyim Seyma_erkan27 dedim ya canim olusmamis bidaha ki gidinsinde insallah o fotoya yorum yaparim☺️
Seyma_erkan27 Ebrarliva Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gönlündekini nasip etsin inşallah 🤲
Hayriye1234 3kuzuAnnesiyim yaa ben de 10 haftanın içindeyim. Son adetim 27 Kasım. Doğum tarihim 17.12 1990 bana da baksanız. Bir oğlum var ben de kız olsun çok isterim. Hep merak hep merak 🤭
Seyma_erkan27 M2k2_i-2 Mehmet solak var şuan oraya gidiyorum. Anka hastanesine de gidebilirim ilerleyen zamanda ☺️
Rabia_kis123 Seyma_erkan27 Cin takvimine baktim senin verdigin bilgilere göre kiz diyor cinsiyetini 😅
M2k2_i-2 Seyma_erkan27 ben Kuzeyşehir de oturuyorum ama ncr Nazan ÖZDEMİRe gidiyorum belki aynı hastaneye gidiyoruzdur VS dedim birde bildiğiniz bir perinatolog var mı yani benim ilk gebeliğim 17+6 olduk iki üç haftaya gittik gitmezsek süresi. Geçiyormuş
Seyma_erkan27 3kuzuAnnesiyim sen bana hep erkek diyorsun hadi inşallah ☺️ sanada banada nasip etsin Allah’ım 🤲🤲🤲❤️
Elifberenzeynep 3kuzuAnnesiyim ben buraya foto yukleyemiyorum denedim ama olmadi. Sizede gostermek istiyorum cinsiyet tahmini icin. Nasil gosterebilirim 🥺🥺