Fatma_ecrin12 18+3 prensesime kardeş birde prens geliyor 💙👸🤴 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😂😊
Rosem Selinactr öylemi dıyosunuz bende 10 haftalık oldum hayırlısıyla öğrensem esım çok ıstıyor ılk bebegımız erkek olsun en onemlısı sağlıklı olsunda dedıgınız gıbı olursa bölüşürüm sızınle😂❤️
Cansuarass Cansr inşallah canm ben 4 erkekten sonra bi kız için çok dua ediyorum tabiki sağlıklı olsun ama gönlümüzden geçen kız
Seyma_erkan27 2prensesannes duamda o inşallah olur eşim çok istiyor bir oğlu olmasını çok şükür 2 kızım var birde oğlumuz olursa hayırlısıyla rabbim kimin eksiği varsa onu nasip etsin olmayanlarada bu duyguyu tattırsın 🤲🤲❤️
Mucizebebek2 Selinactr bende genelde erkek duydum hep bu sene erkek senesi bizde 26+3 olduk oğlumla ☺️
Ayse5100 Selinactr sağlıcakla gelsinler bende 28 haftalık hamileyim benimki de erkek ilk gebeliğim heyecanla bekliyoruz
Salcalimakarna Selinactr benim de oğluşum gelicek inşallah çevrem de hep erkek doğuruyor sağlıkla gelsin bütün bebişler🙏☺️