Cansr Cansuarass benimde bir kızım var bu seferki erkek istiyorum rabbim gönlümüzden geçeni nasip eder inşallah 🥰
Seyma_erkan27 Cansuarass inşallah canım kızı olan erkek bebiş istiyor oğlu olan kız bebiş işte rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲❤️
AhuMtl Selinactr selamm. Bende öyle düşünüyorum aslında ama etrafımda 4 hamileyim 2 mız kız 2 mız erkek annesi olucaz ben erkek annesiyim 😂
Cansr Selinactr bı kızım var şuan tekrar hamileyim 9+3 Allah nasip ederse bir oğlum olmasını istiyorum bu hamileligimle ilk hamiligm farklı sizn belirtiler nasıldı bulantı kusma vs varmiydi
Selinactr Cansr hayır hiçbir belirtim olmadı elhamdülillah ne kusma ne aşerme hamile olduğumu bile unutuyorum 🙈
Cansuarass Cansr inşallah canm ben 4 erkekten sonra bi kız için çok dua ediyorum tabiki sağlıklı olsun ama gönlümüzden geçen kız
minik_koala_ve_annesi Selinactr selam😇benim arkadaslarimda hep erkek dogurdu sadece 2si kiz hepsiyle 15 gun 5 gun 1 hafta 1 ay falan var arada🥰🤭hayirla gelsin oglunuz😇
Gulshnisa Selinactr inşallah hayırlısı ikili tarama da %90 kız dedi ama erken kesin değil dedi doktor iki gün önce gittim anlayamadım belli değil dedi gittiğim doktor bakalım Allah’tan hayırlısı ilkine guvenmelimiyim bilmiyorum😁
Seyma_erkan27 2prensesannes duamda o inşallah olur eşim çok istiyor bir oğlu olmasını çok şükür 2 kızım var birde oğlumuz olursa hayırlısıyla rabbim kimin eksiği varsa onu nasip etsin olmayanlarada bu duyguyu tattırsın 🤲🤲❤️