Asyabuse Pearlyy yaa şimdi sonuçta orda bi ameliyat yeri var ondan dolayı acıyor. doğum sonrası rahim göbek deliği hizasına geriliyormuş onun üstünden bastırdılar hep, bir kere bastırıyor her seferinde hani öyle arka arkaya değil korkma korkma valla çok hızlı iyileşiyor insan 🥹
Kmelikem1 Asyabuse ne güzel anlatmissin canım benim. İkimizde 33+6 da doğurduk yavrularımızı. Rabbim tez vakitte kucağımıza almayı nasip etsin.. benimkiler de kuvozde çıkmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Bırak kucağıma almayı daha sadece bir kere gösterdiler. 😞 Kameradan gösteriyorlar sadece. Aslında durumları çok iyi hiçbir yerinde kablolar falan yok. Ama benim hastanedeki doktorlar uğraşmak istemiyor sanırım aileyle falan😞 kural böyle deyip çekiliyorlar kenara. İnsan çok özlüyor. 😞😞 Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Sağlık mutluluk ve huzur içinde bir ömürleri olsun yavrularımizin. Ben daha travmatik bir doğum yaşadım kendimce ama dediğin gibi herşey geçiyor unutuluyor. Annelik delilik. Unutmasa insan zaten o masaya tekrar tekrar yatamaz.
Asyabuse Kmelikem1 hastalıklar falan çok diye mi almıyorlar ki acaba aman iyi olsunlar da özleriz biraz daha bende çıkamıyorum evden eşim gidiyor 2 gündür o kadar halsiz düştüm ki bazen kemiklerim sızlıyor sanki ne yesem de güç kuvvet toplasam diye şaşırıyorum. Amaa gerçekten de annelik delilik 😬😬
Kmelikem1 Asyabuse dikkat et kanına falan da baktır gerekirse. Ben bayıldım doğumdan sonra devamlı baş dönmem vardı kanım iyice düşmüş meğerse 😑 insan öyle oluyor yorgun halsiz. Rabbim kolaylık versin. Dualarım seninle❣️
Sevvl Asyabuse Ah yaramazlar zor tutuldu valla 3 hafta içerde buna da şükür sağ salım doğdular ya canım zaten krıtık ilk günleri gecırdıler ❤️ spinal hakkımda ne düşünüyorsun ben regl iken bile başı dönen biriyim canım kıymetli değil aslan gibi karıyım ama öyle şeylere içim gider kendime güvenemiyorum bayılırsam korkarsam ne olur korkulacak gibi mi🥹
Asyabuse Sevvl kuzum ben tüm hamileliğim bıyunca orda ki alet edavat sesini duyarsam dayanamam diye korkarak geçirdim. O kadar korkuyordum. Düşünecesi bile bayılcak gibi yapıyodu beni 🥹Sana zaten serum takıyolar ilaç veriyolar bebişler çıktığı gibi de istersen sakinleştirici veriyolar anestezi uzmanı hep başında senle konuşuyor falan geçiyor zaman mesela benim bi ara içim fena oldu böyle yüzüm falan uyuşur gibi oldu dedim ben bayılcam tansiyonum yükselmiş o sırada aslında çat vurdu iğneyi sonra gayet iyiydim hatta anestezi uzmanıyla sezaryeni kötüleyenleri çekiştirdik 😁 benim gibi korkak yaptıysa sen hayli hayli yaparsın 😏 🌸🌸 hele bebişlerin ağlama sesi var ya aman allahımm onu duyunca insan bi ohh çekiyor
Feyza4 Asyabuse o kadar güzel anlatmışsın ki olduda bitti maşallah tarzı tebessümle okudum ilk defa uzun anlatılan bir dogum hikayesini sonuna kadar okudum allahım bebişlerine kavuştursun inşallah bizlerde güzel doğumlar geçiririz🥲🥰
Asyabuse Sevvl oyy ne tatlılar ne tatlılar var ya 2gündür gidemedim görmeye eşim koştur koştur gidip geliyor inşallah yarın görcem eşimin kucağına veriyorlar hayranlıkla bakıyorum fotolara 🥹🥹
Gorkim Asyabuse çok mutlu oldum ikiz anaları yavaş yavaş doğuruyor sağlıklı olsunda oğlanlar çok şükür, benimde kocam yetişemese ağlarım 😅
Gorkim Asyabuse evet kesinlikle haklısın büyük bir destek tek başımıza yapmadık ya bu bebeleri 😅 bende olsam bende ağlarım
denz-koc Asyabuse Gözünüz aydın, umarım bian önce bebişlerinize de kavuşursunuz 🥰 suni sancıyı neden verdiler doğum yapmanıza rağmen, her sezaryen sonrası yapılıyo mu öyle bir işlem, bilmediğim için soruyorum.
Asyabuse denz-koc Allah razı olsun inşallah 🌸🌸 yapılıyormuş rahim kendisini toplaması işin gerekiyormuş normal doğumda o kasılmalar doğal devam ettiği için gerek yok tabi ama sezaryende kasılma olmadığı için genişleyen rahimin eski haline gelmesi içinmiş. Ben forumda bi kere okumuştum ama üzerinde durmamıştım gerçekten veriyorlarmış 🥹🥹🥹