Helloooğğğğğ doğurdum kendime geldim ve size geldiiim 🌸🌸 öncelikle hepinize kolay doğumlar diliyorum, çocuk isteyenlere de en kısa zamanda mutlu haber inşallah 🙏🏻
Bilenler vardır 30+6 da gelmeye niyetlenen paşalarımı bir süre durdurduk. Bu süreçte hastanede yattık çıktık evde dinlendik ama gel gelelim laf söz dinlemediler. Son kontrolümde 2.5 cm açıklık 13mm rahim uzunluğu 60-70lerde gezen sandım vardı. Yine yattım beslenmemi kestiler her an sezaryene alabiliriz dediler. Yatıyorum oda da gelen giden çatı bakıyor valla acımadı hiçbiri. Tavsiyem derin nefes alın o sırada hiçbir şeycik olmuyor. Annemle dizi izliyoruz falan takılıyoruz odada birkaç saatliğine yeme iznim oldu heh dedim tamam en az 6 saat ameliyat yok. Sonra yine yasak geldi sabaha temiz olsun diye herhalde. Sabah 9 da geldi doktorum yine çatı bi de ne desin açıklık olmuş 4cm 🥲 apar topar sezaryene eşim yolda gelemedi bekleyelim diyorum Ata kanalda bekleyemeyiz oksijeni azalır dedi doktor ben ağlaya ağlaya gittim içeri aldılar yine ağlıyorum tek derdim kocam yok 😂😂 neyse beni aldılar sedyeye sonra spinali yaptılar ben ki kan aldırırken bayılırım spinali asla hissetmedim minik bir sızı oldu ilacı verirken o kadar ( sezaryen sonrası kalçadan ağrı kesiciler daha çok acıdı 😂😂) sonra yavaş yavaş uyuştum soğuk soğuk bişeyler sürmeye başladılar sonra o hisside kaybettim bu arada hala kocam diye ağlıyorum tabi duygu hocam geldi başlıyoruz dedi 5-6 dk içinde çekiştirmeleri hissettim baskı hissettim başladı sonra Ata başladı ağlamaya hemen gösterdiler gözler açık sinirli sinirli bakıyor allahımm küçücük minnacık 1 dk sonra Han çıktı onu da gördüm sonra beni temizlemeye başladılar herhalde 🥳🥳 bu sırada benim koca diye ağlamalarım nabzımı yükseltti midem bulandı hemen ona da müdahale edildi 1-2 dk da geçti. Han ı getirdiler yanağıma koydular öptüm onuu ama Atayı hemen götürdüler soğuk olduğu için iki bebeği veremeyiz dediler. Sonra cızcız sesler duydum sanırım kanama yerleri yakıldı dikildi falan bi yarım saat sürdü bu aşama sonra doktorum son aşamaya geçtik ben gidiyorum dedi estetik dikişi yapmaya başladılar ben sıkılıyorum bu sırada hadi artık falan oldum Hoşgeldin bebek şarkısını açtık eğlendik sonra biraz Sezen aksu Serdar Ortaç derken bittii yatağıma geçiş yaparken zorlandım hiç sevmem başkasının bana müdahalesini ondan oldu sonra kapıdan çıktım canım kocam yine yok 😂😂 sonra göründü meğer hemen parayı almak istedikleri için muhasebedeymiş asansöre beraber girdik odaya geçtik bu sefer bastırmalar başladı totalde o gün 4-5 kere bastırdılar karnıma yalan söyleyemem o acıdı bu sırada serumlar takılı suni sancı verildi rahimin kendini toplaması için resmen doğum sancısı çektim kırmızı reçeteli bi ağrı kesici vurdular falan derken 4-5 saat bitti. Ameliyattan çıkar çıkmaz kahve su bitter çikolata dediler aç kalmamam iyi oldu. Vee ilk kalkış kalkamadım 🥲 çünkü elimin üstündeki damar yolu çok acıyordu 😂😂😂 onu çıkarttırdım sonra biraz dinlendim ağrım başladı hemşireyi çağırıyorum ama iğne gelmiyor bi türlü o sinirle kalktımm koridora çıktım nerde benim iğnem dedim 😂😂😂 kalkınca yürüyünce gerçekten rahatlama geliyor o akşam bol bol yürüdüm gaz çıkarmamı bekliyorlar tabi ama yok çıkmıyor dedim ben gidiyorum aşağıya bi sigara içiyim derdim kalmaz kağıt imzalayıp kaçtım 😂 ama fayda etmedi çünkü kahve sigara ikilisini sıra beklemiyim diye yapamadım 😂 ilk gazım süt sağmaya çalıştığımızda çıktı ve sonrasında da her sağma teşebbüsünde gaz çıkardım aralarında değişik bir bağ var bu ikilinin 🤷🏼♀️ hemşire sağolsun kaç defa eliyle sağdı birkaç damlayla başladık baya yol kat ettik. Ben yürüdükten sonra bi daha ağrı kesici istemedim, 2 gün yattım sadece 1kez istedim o da boynum tutuldu diye. Ben ve çevremdeki herkes benim bu hızlı toparlayışımı şaşkınlık içinde izledik. Çünkü gerçekten çok tatlı canlıyım diş çektirip 15 gün sadece çorba içerim 1 haftasında komalık hasta gibi yatarım öyle bir ben sezaryen sonrası keyif yaptı düşünün. Şimdi bebişler küvezde ben dün çıktım eve tek yaptığım yemek yiyip onlara süt sağıp göndermek sütüm her sağımda az az artıyor Lansinoh pompa ve göğüs ucu kremi sürüyorum çok şükür iyi durumda memeler 😬 her gün 2 de görüş var kucağıma veriyolar yalanıyor ikiside çıkarsam emcekler sanki kurban olduklarım bakalım onlarla ne zaman tam kavuşağız sabırsızlıkla bekliyorum ❤️ benim hikayemde böyle 🥹 eğer medipol mega da doğum yapcak olan varsa ben 12. Katta yattım hemşire kızlardan Menekşe Rümeysa ve İlknur var hepsi birbirinden tatlı onlara teşekkürü borç bilirim size de iyi anlaşmanızı tavsiye ederim giderseniz selamımı söyleyin 😝 Duygu hocamla da muhteşem bir süreç geçti hele doğumda beni gerçekten çok rahatlattı 😍 öyle yanı bacılarım bu kızın hikayesi burda bitti şimdi sabahın bu saatinde süt sağarken size anlatma fırsatı buldum. Detaylı gittim ama ben çok korktuğum için detaylı okumayı severdim belki birilerinin cevabı olur bazı cümlelerim 🌸 hepinizi seviyorum bi süre buralardayım sonra bana kids yolları gözükür 🥹🥹🥹