defneveannesii_ kevserr38 Yok benim hiç öyle sıkıntım olmadı aksine sırtüstü çok rahat ediyorum ama şu anlık illa dönesim geliyor 🫠
defneveannesii_ Ozlem77 Çok teşekkürlerr🙏🏻 henüz küçüğüz karnımın çıkmasına daha var🙈 Allahım sağ salim son ayları da göstermeyi nasip etsin inşallah❤️
Bucuu İstediğiniz şekilde yatın keyfini çıkarın 6-7 ay olunca düşünürsünüz bunları ki zaten o zaman uykular haram olmaya başlayacak ..
serpil1baby defneveannesii_ 5. Aydan itibaren sola yatın diyorlar ama bende sizin gibi 3. Ayımda başladım alışayım diye 6. Ayımdayım alışmışım hep sola yatarak uyuyabiliyorum. Alıştırmak önemli kendimizi ☺️☺️
defneveannesii_ serpil1baby Maşallahh😍 Ben de bi şey olur diye korkudan sola alışıyorum git gide, eltim 6 aylık o da 6.ayından itibaren yat dedi ama dediğin gibi alıştırmak önemli vücudu🫶🏻
defneveannesii_ Mrvbnbg2208 Evet henüz miniciğiz🥰 Ya okuyorum denk geliyorum işte ister istemez acaba bi şey olur mu dönsem etsem diye korkuyorum🙊
defneveannesii_ Asilinannesi16 Evet evet bazen benim de kolum uyuşuyor omzum falan, lavaboya kalktığımda anlıyorum uyuşmuş yine diye 😬 şimdiden dikkat eden ben, son aylarda ekstraya geçer artık 🙈
defneveannesii_ gizem3435 Maşallah az kalmış sizin de, sağlıkla kavuşun inşallah🍀 Çok teşekkür ederim😍
ArvenMom defneveannesii_ o haftalarda istediğim gibi yattım bi sorunda olmadı çünkü çok küçük ezilme vs olmaz şuan 6 aya girdim nerdeyse sağ sol yatmak bile zorluyo karnımdan dönmek kızımın haraketleri tekmeleri gece boyu baskıları bol bol yat uyu bence vicdan yapılıcak birşey değil korkma 🥰
defneveannesii_ ArvenMom Oiyy çok güzel bi his olsa gerek🥹 yiyim onun minik tekmelerini ben😍 Bizimki henüz küçük inşallah sağ salim geliriz tekme attığı günlere🐣😬💕
defneveannesii_ Berfehilal Ben özellikle sırtüstü ve sağ tarafta çok rahat ediyorum. Yani en verimli uykum öyle oluyor dikkat ettim😅 Kan akışının sağlıklı olması için sanırım özellikle büyüdüğünde sağ sol diyorlar 🥰
defneveannesii_ zeynepmom34 Ay ister istemez korkuyorum kan akışı iyi midir, bi sorun var mıdır diye🫠
AyFa1608 defneveannesii_ hemde nasıl🤣 dikkat ediyorum sola yatmaya falan ama illaki uyku sersemi sırt üstü de yatıyorum fark etmeden. O da bel ağrısı yapıyor malesef ama yapcak bişey yok sanırım göbek biraz daha büyüyünce yatamam zaten.
defneveannesii_ AyFa1608 Sırtüstü çok rahat oluyor ya ben açıkçası çok rahat ediyorum😌 Evet bebişler büyüyünce sırtüstü çok zor olucak🙈
serpil1baby defneveannesii_ kesinlikle öyle karnınız büyüyünce daha rahat edersiniz alıştığınız için🤰🏼👌🏻