Gamzeeee16 DamLa_s darısı sen ve senin gübi yavrusunun yolunu gözleyen herkese nasip olsun canım benim Allah razı olsun
Gamzeeee16 Merveclnk ilkten benim bebişimide aldılar sonra getirdiler canını sıkma ne olur sütün kesilir birde şuanda sana daha çok ihtiyacı var ve Yenidoğanlar hemen hemen tamamımda bu durum olabiliyor bu sabah getirirler yanına canım lütfen üzülme
Gamzeeee16 Merveclnk senden de Allah razı olsun doğarken su yutuyorlarmış ciğerleri kulakları doluyornuş bu sebepten hemen hemen tamamını alıyorlar Sonra getiriyorlar bugün kavuşursunuz sizde ♥️♥️
Merveclnk Gamzeeee16 çok mutlu oldum ben biraz korktum hemşire 1 hafta 10 gun kadar kalabilir dedi bize umarım kalmaz. Bebisinize Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin insallah ❤️
Gamzeeee16 Merveclnk Ben çıkacağına inanıyorum sende öyle dua et canım inş çok durmaz duracağını sanmıyorum
Merveclnk bluepoint yok hala çıkmadı haber bekliyorum ben de pek iyi sayılmaz ya ağrılarım var normal olarak gaz sancısı çok kötü.
Gamzeeee16 Merveclnk gaz sancın geçmediyse hala lağma yaptır ben onunla rahatladım gazımı hiç yapamamıştım
bluepoint Merveclnk doktorumuzun ebesi gaz durumu olursa bize omuzlara buz plakası koyun diye önerdi, sıcaktan daha iyi geliyormuş soğuk
denz-koc Gamzeeee16 gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah 💙🙏🏻 bir şey sormak istiyorum, sezaryen sonrası gecelik mi giydiniz pijama mı , daha sonrasında kontrol için geliyolar ya hangisini tercih etmek lazım 🥺
Gamzeeee16 denz-koc ben önü düğmeli pijama takımı aldım alt üst çok çok rahat ettim 2 takım yetti bana
Sehersakar Gamzeeee16 Ben 14 şubatta sezeryan olucam tam 40+0 da alacağını söyledi doktorum 🙈 Süreç hep normal doğum şeklinde ilerlerken geçen hafta sezeryan olacağını söyledi ve o kadar moralim bozuldu ki 🫣 Şimdi bunları okuyunca içim rahatladı 🌺 Sezeryan dikişleri nasıl oluyor hemen ayaklandınız mı ? Bir de sezeryandan sonra kilo kaybınız oldu mu kaç kg ile girip kaç kg ile çıktınız ? ❤️
Gamzeeee16 Sehersakar ameliyat sırasında kesinlikle bir his yok ben 10 dakika içinde yavrumu öptüm koktum ilk yataktan kalkış biraz can yakıyor ama sonrası çok basit ilerliyor yürüdükçe çok güzel açılıyorsun birde gazın çıkarsa tamam 👌 benim maalesef gazım çıkmadı o yüzden gaz beni çok yordu yoksa çok çok güzel ve konforluydu