Evet güzel annelerim buraya doğum hikayemi yazmayı iple çektim çok şükür banada nasip oldu rabbim isteyen herkesede nasip etsin 😇
27.01 de minik oğlumla kavuştuk çok şükür
Devamlı olarak kontrollerime aksatmadan gidiyordum ama bebişim biraz kafa çapı olarak önden gidiyordu 33 haftadan itibaren kalçakemiğime inanılmaz baskı yapmaya başladı günler haftalar geçti ağrım çok arttı ve artık sağ bacağım tamamen kitlenmişti yine kontrole gittik doktorum artık normal doğumun çok zor olacağını en iyisi sezaryen olduğunu söyledi bende size güveniyorum dedim başladı bizim maraton 😛😛
27.01 de sabah 9 da hastanede olduk 10:30 da ameliyata girecektim yatış işlemlerim oldu ordan nstye bağladılar odada yaklaşık yarım saat kadar hemşire geldi beni hazırladılar çoook heyecanlıydım oğluma kavuşacağım için üstüme önlük giydirdiler derkeeennn zaman geldi ameliyathaneye indim direkt doktorum karşıladı beni yanındayım sakın korkma dedi elimi tuttu korkmuyordum hiç ama aşırı heyecanlanmıştım 👀 daha sonra anestezi uzmanı geldi hafif kambur durmamı söyledi kendi doktorumdan rica ettim ve elini tuttum ondan destek aldım kızlar inanın o abarttıkları iğne sıfır acı elimin üstünden açılan damar yoku daha çok acıdı İnan bunu spinalim yapıldı direkt ayaklarım uyuştu zaten yatırdılar beni birazcık sakinleştirici yaptılar doktorumla sürekli konuşuyorduk zaten ben ameliyatın başladığını anlamadım bile birden bir ses duydum anestezi uzmanı dedi geldi oğlun diye inanamadım o kadar kısa sürdü ki benimki ortalığı yıkıyordu onun o ağlaması ilk gördüğüm an asla ama asla unutmayacağım o kadar güzeldi ki hala hatırladıkça ağlıyorum ♥️ Oğlumu gördüm hemen ten tene temas yaptık çok kısa sonra üst giyinildi tekrar yanağıma koydular öptüm koktum sonra odamıza götürdüler bende onun arkasından 10 15 dk sonra çıktım 10 40 da ameliyatım başladı 10 50 de oğlum doğdu inanın sadece bu kadar sonra odaya çıktım oğlumu öptüm koktum çok şükür şuan oda bende iyiyiz oğlum uyuyor ben onun güzelliğini izliyorum evime bir huzur neşe geldi Allah isteyen herkese nasip etsin ♥️♥️
Sezaryen sonrası çok gaz problemi yaşadım gaz problemi yaşamasam çoookkk daha konforlu bir doğum olacaktı benim için ilk gün biraz ameliyat yerim acıdı ağrı kesicilerle geçiyor ama ve ilk yürüyüş kesinlikle çok çok önemli biraz zor olacak ama yürüdükçe çok güzel açılıyorsunuz ♥️
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰😇
Darısı ve daha güzelleri sizlerin başına inşallah