yenibirannis Çok enteresan ama bebisim küçük oldgu için yeni olduğu için gece dönerken veya ters bı hareket yaparm bişey olur diye korkup tedirginlikten uyuyamiyorum varmı benim gibi olan uyuyamayan 🤭💜
bademli_puding yenibirannis valla senin gibiyken bende öyleydim korkudan yüzüstü yatamıyodum içimde sıkışır mı diye 😂😂😂
Dorukkusumm yenibirannis valla simdi tadını çıkart az büyüyünce karnın iyice ağırlaşıyorsun o zaman hiç uyuyamayacaksın 😀
Tugce3441 yenibirannis bence uyu 😅 o göbek çıkınca istesen de uyuyamıcaksın dönemıceksın 😃 ben dönerken ılk yatağa oturup sonra pozısyon değiştiriyordum 😂
baslnhan yenibirannis benim ondan değilde hamile kaldığımdan beri uykusuzluk başladı bende uykuya dalmakta güçlük çeker ve gece sık sık uyanır oldum 🫠 bu saat oldu hâlâ uyuyamadım 9+6 haftalığız
yenibirannis mzyynkbra biz daha küçüğüz ama ona rağmen donemiyorum farkedince düzeltiyorum kendimi çok hassasım 🥲
mzyynkbra yenibirannis zamanla alışıyorsun canım ilk zamanlar tedirgin hissetmen çok normal ama göbeğim çıkana kadar ben yüz üstü uyudum 🌸🥰
Aysegul24tt 35+2 haftalık gebeyim göbeğim büyüdü ama o kadar çok uykusuz kaldığım da bazen dalıp üzerine yatıyorum ister istemez ama tedirgin olunacak bişey yok sadece ani hareketlerden sakın kendini. 🧿❤️
Aysegul24tt yenibirannis inşallah canım son 2 haftamız var 27 sinde inşa kucağımda olacak prensesim ❤️🧿
Kalbiimde2can Bende yüzüstü yatayim dedim bisey olmaz dediler diye ama her zaman yüzüstü uyuyan ben yüzüstü yattim öylede rahat edemedim en son gittim kendime emzirme yastigi aldim simdi onu bacak arama alip uyuyorum sükür🤣🤣
aystsnnn Kalbiimde2can hamilelik yastığı demek istedin 😂valla bacım hiç bir yastık işe yaramıyor al dene ,bende olmadı
Erayrahime yenibirannis 37+5 bildiriyorum son zamanlarda hiç uyunmuyor tadını çıkar bu zamanların be rahat ol uyu
Kalbiimde2can aystsnnn 😅 iste her neyse bizim burda emzirme yastigi diye geciyo🙈😂 Ben bununla rahat edebiliyorum ilk oglumdada böyle bi yastikla gecirdim bu seferde gittim aldim bi bacagimi onun üstüne atiyom uyuyom🤣