burcin-2202 Melek_gunduz46 ben soğan kürü yaptım Allah’ın izni ile o ay hamile kaldım . İlkindede içtim hamile kaldım ancak kalbi durdu 9 haftalıkken . Yani 2 gebelikte soğan kürü kullandığım ay oldu . Ben tavsiye ederim . Doğru kullanmak gerek ama . İbrahim Saraçoğlunun anlattığı şekilde yap ve kullan . Allah’ın izni ile faydasını görürsün . 🫶🫶
Melek_gunduz46 burcin-2202 maşallah 🥰 ne güzel etkisini görmüşsünüz inşallah bende de öyle olur ama ben direk soğanı yıkayıp dezenfekte edip bir cezvede kaynattım içtim İbrahim hocanın tarifini bilmiyordum hemen araştırıcam 😍
_tuuggcce_ Ben kullanmasına ama faydasını duydum. Bizzat arkadaşım denedi kist vardı, soğanı kaynatıp suyunu içti, kist geçmişti
Melek_gunduz46 _tuuggcce_ inşallah bende de faydasını görürsüm çok güveniyorum baya övdüler ama şimdilik bi etkisi yok gibi kaç Gün kullanmam gerekiyor acaba
inci_tanesi Melek_gunduz46 Benim arkadaşın sekiz ay olmadı çocuğu soğan kürü kullandıktan hemen sonra hamile kaldı Allah’ın izniyle
Melek_gunduz46 Dark kanamayı geçtim bugğn iki gün oldu başlayalı adetliyken kullanmamı tavsiye ettiler nerdeyse iki günde 6 gün süren adetim kesildi diyebilirim pazartesi doktora gideceğim
Dark Melek_gunduz46 benim bildiğim adetli iken yapılmıyor çünkü zaten adsr olmayanlar özellikle olsun diye yapıyor Siz kesin bir görünün
Melek_gunduz46 Azr bende de öyle olcsk sanırım çünkü adetim kesildi doktora gözükecem pazartesi inşallah korkuttu bu durum beni
Azr Melek_gunduz46 siz adetliyken mi içmeye başladınız. Benim bildiğim adetten sonra başlanıyor. Ama hiç gelmediyse kesinlikle gidin. Kan değerlerinize de baktırın benim süt hormonu yüksek çıkmıştı. Doktorum gebeliğe engel demişti o zAmanlar.
Melek_gunduz46 Ozge111 maşallah ama balyaları iki gün oldu sanki çok memnun kalamadım gibi çünkü adetim kesildi bildiğiniz inşallah yan etkisi falan olmaz
busraokutan Melek_gunduz46 iltihabı sökmek adına gerçekten çok çok iyi. Ben iltihabı resmen gözümle gördüm aktığını. Müthiş bir iltihap söktürücü. Bende pkos var pkos için işe yaramadı bende yani pkosumu yok etmedi. Gebelik de oluşmadı. Ama iltihap için çok iyi geldi
Melek_gunduz46 busraokutan ya ben adet oluyorum şuan adetliyken iyi olur yap dediler ama bildiğiniz adetimi kesti iki gün oldu başlayalı kaç gün kullanmam gerekiyor acaba yada etkisini ne zaman gösterir acaba
busraokutan Melek_gunduz46 hayır hayır benim bildiğim kadarıyla adet bitiminin 2. Ya da 3. Günü başlanıyor. Adetken adeti keser diye biliyorum. Sonra 15 gün uygulanıp 5 gün ara verilip tekrar ediliyor. Ama ben sadece 15 gün uyguladım sonrasında devam etmedim. Uzun süre kullanımın tehlikeli olabileceğini düşünüyorum
Melek_gunduz46 Azr yarın gidicem inşallah bi sorun yoktur bana adetliyken yaparsan içini daha iyi boşaltır dediler nerden bilebilirdim böyle olacağını keşke daha çok araştırsaydım
Melek_gunduz46 Dark evet yarın gidicem bana adetliyken yap dediler diye bende salak gibi tam bi araştırma yapmadan kullandım inşallah bi sıkımtı yoktur adetim kesinli diyeceksek kadar az geliyor
Azr Zaten rahimde hiçbir sorun yoksa bence kullanmayın. Bende sorun olmamasına rağmen kullanmıştım. Sebepsiz infertelite vardı. Tam tersi etki etti. Yapacaklar önce doktora gitsin
Melek_gunduz46 Azr henüz var mı yok mu bilmiyoruz adetim bitsin rahim filmi çektireceğim inşallah sıkıntı olmaz tadını da hiç beğenmedim bidaha içmem herlade
Zeyneparsln Melek_gunduz46 Aşırıya kaçmadığın derece sorun olmaz doğal antibiyotik annemde kullanmıştı. Hamile kalmak için folik asit kullanmalısın eşinde polen tozlu pekmez yesin
Melek_gunduz46 Zeyneparsln gece yatarken bir au bardağı içtim iki gün adet oluyordum bildiğiniz kesildi denecek kadar az geliyor benim hamile kalmamda bi sıkıntı yok ama kalp atışını duymak nasip olmadı ya kimyasal oluyor ya duymadan düşüyor ya da kalbi duruyor hayırlısı bende böyle türlü şeylere satıyorum işte umut bağlıyorum