NurhayatAsel Selam kızlar 17. Haftadayım çok endişeliyim toplamda iki kilo aldım acaba normal mi sizler kaç kilo aldınız bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
3kuzuAnnesiyim NurhayatAsel an itibariyle 17 im. 5 kilo aldim keske mumkun olsada sana versem canim☺️uzulme normal olan senin aldigin
NurhayatAsel Zhr_abc sizin hesapladığınız şekilde kendimi hesaplarsam 53 kilo ile hamile kaldım bulantılarım fazla olduğu için 51kg’a düştüm şimdi ise 53 kiloyum bu şekilde hiç almamış mı oluyorum anlayamadım
Zhr_abc NurhayatAsel öyle oluyor canım eski kilona yani hamile kaldığın kilona dönmüş oldun bundan sonra alırız zaten merak etme
Meloo35 NurhayatAsel bende 17+2yim 3 kilo falan aldım ben normal olduğunu düşünüyorum ilerki haftalarda biraz dikkat etmemiz lazım o haftalarda daha hızlı kilo alınıyor
adenimm_ NurhayatAsel ben 18 haftam bitmek üzere 3-4 kg aldım canım seninki gayet iyi 😌 doktorum tebrik etti, çok iyi gidiyorsun böyle devam et dedi şimdi birde hamile pilatesine başlayacağım 😌🙏👩👧
Tatlicilek Ben 17. Haftadayım,7-8 kilo aldım, doktorum deliriyor o öyle yaptıkça ben de çok geriliyorum ve artık sürekli acıkıyorum doymuyorum :(
Sevda06_05 NurhayatAsel bende sadece 2 kilo aldim bence gayet iyi gidiyoruz son hftalarda zaeten alicaz en azindan bastan almayalim ben 25 . Haftama kadarda almamaya calisicam son haftalarda bebek icin agirlik vericem kilosu icin