Minigim--2 AzraFarah benim ikinci yaptırsim ilk oğluma yaptırmıştım şimdi kızıma yaptırdım sayfaya güvenebilirsiniz gayet kaliteli tulum şapka eldiven battaniye yaptırdım 490 TL pinkbabydesign sayfanın adı Instagram da
Seycankrckrks AzraFarah benim halam yapiyor yilbasindan önce tüm set 400 dü şu an ne kadar bilemiyorum ama 500 olmuştur
AzraFarah Tuceytuce bende bu sayfayı buldum web de ve uygun fiyatı da biraz tereddüt ettim,siz ne kadara ne zaman yaptırdınız
Tuceytuce AzraFarah kusura bakmayın yeni gördüm tam takım hastane çıkışı ve tek kişilik nevresim takımı 790tl
Ayssuunn Bende Esila aksesuara yaptırdım çok memnun kaldım ama sadece tulum eldiven şapka istedim😍 190 TL ye geldi
Hazalert AzraFarah minilola internet sitesinden yaptırdım nakışlı 3lü takım tulum eldiven şapka çok beğendim 230tl civarıydı sanırım 6iş günü içerisinde de elime ulaştı
beyza-1 AzraFarah betüşün hediyelikleri sayfasından yaptırdım çok kaliteli kumaşları çok güzel geldi ben 4 lü yaptırdım artı olarak yastık eklettim setin içerisine 1 ay önce yaptırdım tavsiye ederim