AzraFarah Kızlar isimli tulum yaptıranlar fiyatları ne kadara yaptırdınız ve güvenli bildiğiniz Instagram sayfası var mı
Acemianne0 AzraFarah ben çiçek sepetinden almıştım ama 3 ay falan önceydi sanırım 350-400 tl gibi bi fiyatı vardı. 10 parça olacak şekilde. Gayette güzel kaliteli geldi ürün
Sevimefealp AzraFarah canm instagramda astral baby var hem web siteleride var kumaşı baskısı cok güzel geldi fiyatı ben aldığımda 429 du şuan 530 olması lazım
Mzg_15 AzraFarah bebeqondan yaptırdım 12 parça bez çanta ve yastığı da var 400 TL kumaşı falan çok güzel geldi inceleyebilirsiniz
esse0 Instagramdan yaptırdım tulum şapka eldiven olarak 180 TL ayriyetten 10 lu,5li almıştım isimli olarak dantelli tulum şapka tercih ettim fotoğraf çekimi için
Deletedmom_110 AzraFarah Canım ben betusu hediyelerininden yaptırdım bir sene önce 12 parça 500 e yaptırmıştım çok kaliteli ve güzeldi nakışlı bu arada🌸
aysesultann Bende esilaaaksesuar da yaptırdım aşırı memnun kaldım çok Hızlı ve özenli teslim edildi iletişimleri çok iyiydi :)
AzraFarah Tuceytuce bende bu sayfayı buldum web de ve uygun fiyatı da biraz tereddüt ettim,siz ne kadara ne zaman yaptırdınız
nrelms AzraFarah Geçen ay instagramda nakışbahçesi diye bi sayfaya yaptırdım işlemeli 4 parça (tulum, battaniye, şapka, eldiven) 410₺ idi. Gayet memnunum kumaşı kalitesi çok iyiydi. Sayfa büyük değil ama güvenilir.
Pamukbebegimm AzraFarah Instagram’da gökkuşağı tasarım var .Görümcem yaptırdı fiyatını bilmiyorum ama çok çok kaliteli yumuşacık.Battaniye , ayaklı tulum , eldiven , şapka ve saç bandı var icerisinde
glycnkrt AzraFarah bende astral babydan 12li takım ve puset örtüsü yaptırdım. yılbaşından önce 570 e yaptırdım. kumaşı o kadar kaliteli ki ve mis gibi kokuyolar. kumaşına diyecek yok gerçektenn. 20 iş gününde gönderiyorlar ama haberiniz olsun