Beyazeller Nasıl ayaklarım üşüyor anlatamam . Patik bile giyiyorum , yok ısınmıyor arkadaşlar 😓Sürekli kaloriferde ısıtıp ısıtıp değiştirdim ama bana mısın demiyor . Var mı gebelikle ilgisi 🥺
Sena00 Beyazeller benimde öyle sadece ayaklarım olsa iyi burnum vicudum buz gibi ısınmıyorum bir türlü evimizde sıcak oysa ki
Beyazeller 3kuzuAnnesiyim sizin bebek cinsiyeti ne ? Bende gördüm internette , bizim cinsiyetini göstermedi detaylıyı bekliyoruz 🙄
2kidsmoms 3kuzuAnnesiyim benim kız dönüyor ayaklarım. Hurafe hep böyle şeyler. 😄Demir eksikliği üşüme yapar genelde
3kuzuAnnesiyim Beyazeller eger erkkse ilk kez benimde ayaklqrim usudu dogru dicem:) ama daha bilmiorum
Mercan1994 Beyazeller valla cinsiyetle alakası yok bence benim kızım olacak ayağım hep donuyor doğalgaz yanan evde ayağımı bi türlü ısıtamıyorum
mrvak Beyazeller yok hayır demir depolarınız daha dolmamış dolunca ayaklarınız da ısınır takviye olarak pekmez ıspanak gibi demir içerkli gıda tüketin bence ben denedim işe yaradı ☺️
YagmurAnnesi Beyazeller çekirdekli ye 🙈 siyah iri üzümler var ya onlardan al canım. Tek yiyemezsen cevizle ya da fındıkla beraber yiyebilirsin
kabakci-ayseeee 3kuzuAnnesiyim benimde daha hamile olduğumu bilmediğim zaman ilk başlarda ayaklarım buz gibiydi inan varya gece soğukluğuna uyaniyodum
Babykalamar Beyazeller erkek bebek bekliyorum 7. Haftamdan suan 36 dayim ayaklarimi bi turlu isitamadim :)
Beyazeller Sena00 eşimin pozitifi aynısının çok sıcak oluyor bana kan grubuyla alakalı vücut ısısı diyordu :)
Babykalamar Beyazeller bilmem ben 36. Haftadayim son ⅔ haftadir vucudum yaniyor mesela gece terlemem oluyor ama ayaklarim buz gibi. Yazin bile corap cikarmadim turistik yerde yasiyorum🤣