minikmucizeemaak bir pcolu da benim. 2 yıl önce öğrendim polikistikli olduğumu. Aynı zamanda haşimato tiroit ve insülin direncim de var 3’lü kombo yaptım 😂 polikistik Yapı doğuştan gelen bir şey. Geçen bir durum değil ama hastalık filan da değil. Sizin görüntü polikistik over. Polikistik over sendromu(pcos) var bide onda hormonlar da düzensiz oluyor. Pco ve pcos Farklı onu söyleyeyim . Sadece düzenli beslenmeyle sporla kilo vermekle düzene giriyor ama geçmiyor. 30 lu yaşlardan sonra hafifliyor hatta doktorlar o yaşlarda daha çabuk gebe kalabileceğimi söylemişti . Güzel yanı herkes menopoza girerken biz geç menopoz olacağız 😂 ilk evlendiğim sene tedavi oldum aşılama yaptırdım tutmadı. Sonra kulaktan dolma birinden macunlar sipariş ettik aylarca kullandım tık yok. Bu ay tekrar doktora gittim. 4 gün önce aşılama yapıldı. 10 güne belli olur. Ama doktorumun dediği şey stres yapma ve tatlı hamur işlerinden uzak dur oldu. Yaşadığım ve bildiklerimi anlatmak istedim uzun oldu kusura bakmayın 😅😊❤️