mommyily Merhaba hanımlar ben 9 haftalık hamileyim 3 gündür de ishalim var ama tuvalete çıkmıyorum çok sadece bağırsaklarımın çalıştığını hissediyorum sancı yapıyor sonra acaba yaşayan var mı bu durumu normal mi ? Vitamin ilaçlarından vs olabilir mi ?
Minikmucizemmm26 mommyily benim olmuştu canım ama o haftalardamiydi daha mı erkendi hatırlamıyorum bağırsak düzensizlikleri olabilirmiş zaman zaman da kabızlık cekebilirsin
Babyykmz mommyily 7 +1 deyim 1 haftadır ishalim var folik asit ve devid dışinda birsey kullanmiyorum o yuzden vitaminlerin yaptigini dusunmuyorum internetten arastirdim ilk baslarda normal yaziyor.
bademli_puding mommyily canım ben 12. Haftada ishal oldum şuan 19+3 hala aynıyım normal bazen hormonlar yüzünden ishal oluyomuşuz bazende kabız ben normalde sürekli kabız olan biriyim hatta ilk gebeliğimde kabızlıktan üç tane basurum çıkmıştı bu gebeliğimdde ishalim normal yani
Minikmucizemmm26 mommyily korkma canım ayaklarini sıcak tut 13 haftalığım bende de ishal başladı sıkıntı yapma
Zynppp_0999 Ishal olmamıştım o haftalar ama karın ağrım vardı sancı gibi hala da ara ara giriyor karnıma. Gaz yada üşütmüş olabilirsin sıcak tutmaya çalış kendini iyi gelir.
_tuuggcce_ Normaldir diye düşünüyorum ama ishal olsan tuvalete çıkardın diye de düşünüyorum. Bence gaz sancısıdır o. Şahsen ben şu an 10+3üm felaket gaz sancısı çekiyorum ve tuvalete çıkamıyorum, gazını yapamıyorum sadece sancı :(
mommyily _tuuggcce_ oda olabilir canım ama bağırsaklarımın çalıştığını hissediyorum dediğin gibidir olabilir inşallah normaldir 🥰
Minikmucizemmm26 mommyily bu haftaya kadar hep ağrılı sancılı geçti benim galiba diyorum dogurana kadar geçmiycek ağrılar azıcık usuteyim hemen sancı yapiyo o yüzden mümkün oldukça sıcak tutun kendinizi
mommyily Minikmucizemmm26 çok haklısınız valla dikkat etmek lazım yoksa azcık üşütmede çok sancı yapıyor umarım sizinde düzelir bundan sonra çok güzel geçer sağlıkla kucağımıza alalım inşallah minikleri 😍
mommyily bademli_puding geçmiş olsun canım sanada korktum bende bir an neden böyle oldu diye ilk gebeliğim çok bir şey bilmediğimden teşekkür ederim içim rahatladı 🥰❤️