Songul_33 Pembesarelle2 Ben 103 kiloda hamile kaldım biraz kilo verdim ilk 3 ay şimdi son 3 ay kaldı ve 104 olmuşum bebeğim 1kilo 150 gram olmuş doktor bende ya sa bebekte sağlık problemi olmadığı sürece bir sıkıntı yok dedi ben doğumdan sonra toparlayacam artık sezaryen olacağım mecburen 😅😅
Pembesarelle2 Songul_33 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumdan sonra istediğin kiloya düşersin bakalım bende durumlar ne olacak 🥰🌸
nur34_ Pembesarelle2 evlenirken 60 kg dm evlendikten sonra 66 oldum hamile kldim bilseydim hamile kalicgmi zayiflardm😋diyordum kiii ilk dort ay 4 kg gitti 62 ile devqm ettim suan 66 oldum tekrar 3. Trimesterdeym doguma kadar 70 olurum uzeri olmam gibi geliyor bellide olmaz tabikii
Pembesarelle2 nur34_ Bende evlenmeden önce zayıftım evlendikten sonra çok kilo aldım 🥹 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🙃🌸
EU__1718 Pembesarelle2 boyum 1.62 67 kilo ile hamile kaldım şu an 23 haftalık olduk 70 kiloyum.çok da dikkat etmedim aslında ama az almışım bundan sonrası kısmet 🙈
Pembesarelle2 EU__1718 Sağlıklı olun da canım gerisi halolur inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🥰
elifff_17 Pembesarelle2 75 tim ilk 3 ay cok cok kötüydüm 71 e düştüm simdi 30+1 günluk olduk 77 yim 🌸
Mslfgumek denizarenmom bende 65 kilo kle hamile kaldım 11 haftaligim kolokilo aldığımı hissediyorum 🙃
Pelin52 Bende 50 kilo ile hamile kaldım, şuan 14+6 olduk 56 olmuşum 💙 inşallah sağlıkla atlatırız bu süreçlerimizi 🙏
0293_GzL mommyily rahat ve bol giyinmeyi sevdiğim için l veya xl giyiniyorum ama 6 yıl önce aldığım kıyafetleri de hala dışarıda giyebiliyorum çok şükür aşırı bir alış veriş ihtiyacım olmadı çok şükür 💟
mommyily 0293_GzL ne güzel canım bende rahat ve bol giyinmeyi çok severim şuan kilo almadığım için alışveriş yapmak doğru değil sanırım biraz kilo alınca artık ona göre yaparım 🥰