TugSozTan 73 kilo ile hamile kaldım boyum 164. Doktorum 10 kilo ver demişti tam diyetisyen ile çalışmaya başladık meğer hamile kalmışım 😂 şuan 18 haftalık olduk hiç kilo almadım
Pembesarelle2 TugSozTan Ne güzel süpriz yapmış bebiş maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🥰
SutlacimiYedimmiBen Pembesarelle2 3. Gebeliğim 90 kiloyla hamile kaldım bakalım kacla doğuracam ilk hamileliğimde 9 ikincide 7kilo almistim insllh bundada az alırım zaten veremiyorum kilolarımı. Bende polikistik over sendromu olmasına rağmen bu kiloyla hamile kaldım bende şaşkınım.
Pembesarelle2 SutlacimiYedimmiBen Gözün aydın canım rabbim bilir işini rahat şekilde geçirirsin inşallah gebelik sürecini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🐣
ozgegundogdu1903 Pembesarelle2 ben 53 kiloyla hamile kaldım 26 haftalık olduk suan 64 kiloyum çok hızlı kilo alıyorum maalesef 🤦🏼♀️🤣
Kumsala Boyum 1.70 hamile kaldığım kilom 60 şuan 65 kiloyum 🙈çok hızlı kilo alıyorum doktorum normal dedi ama sürekli yemek yiyen biri de değilim kusmaktan çoğu zaman aç kalıyorum yemek doğru düzgün yemiyorum şuan 9 haftalık hamileyim
Alimenur Pembesarelle2 63le hamile kaldım ama ilk 3 ay bulantıdan dolayı 7 kilo verdim 56ya düştüm şuan yavaş yavaş toplanıyoruz 20+1im 60 kiloyum şuanda
Erbe Pembesarelle2 ilk gebeligimde 72 yle hamile kaldım 83 le doğuma girdim iki ayda geri verdim 72 yle tekara hamile kaldım şuan 31 haftalık 83 kiloyum 1.70 boy
Nurcanben Pembesarelle2 44 kiloyla hamile kaldım 13 haftalığım şuan 51 kiloyum tuhaf bir şekilde sürekli kustuğum halde kilo alıyorum 😂