Seval2468 damlaguneyerii bende çok zorlanıyorum 2 yaşında oğlum var ve çalışıyorum beni çok fazla geriyor bu durum iş yerimde
Nerfemm 11+5 uzun aradan sonra ikinci gebelik bulantıdan çok hazımsızlık cekiyorum su bile içsem midem şişiyor çok fena beni en cok rahatsız eden bu inşallah gecer
Serife2323 defneveannesii_ bende 11+3 ve iştahım çok açık akşam yemekten sonra bir şeyler yemek istemesemde mutlaka midem kazınıyor. Bu aylardan kilo almaktan çok korkuyorum 🥹
SErap4 Demet78 10+4 geceleri Cok sk idrara cikiyorm biraz tutym diorum kasklrma vryo yürüymyrm bu sefer 😂 ilk baslrA göre Suan daha iyyz sükür ilk baslrda agrim Cok vardi özellklle bacak agrsi Allh kimsye yasatmsn Cok zor günlerdi
tubimom Demet78 11+5 bizimki bende hep kasik ağrısı var özellikle çok yürüyünce kızımda da olmustuyama bu kadar erken başlamıştı ya mide yanması oluyor bide yorgunluk var açlığa dayanamıyorum
Seyma_erkan27 Demet78 merhaba canım Gaziantep’liyim 27 yaşındayım 2 kızım var. Gebeliğim şuan 10 haftalığız birde oğlumuz olsun istiyoruz hayırlıysa rabbim nasip eder inşallah 🤲❤️ bulantı kusma çok var 🥺 prilam kullandık fayda etmedi şuan onyzd 4ml kullanıyoruz
clkz 11+2 benim de kabızlık çok sık acıkma mide yanması uyku var. Kızlar hareket hissettiniz mi ben bi 10 kez olmuştur seyirme oldu ama kasıkta bilemedim bebek mi değil mi?
Ruhsuz Ben de 9+5 10 haftalık sayılırım değil mi ,benim de mide bulantısı öğürtü bel ve sırt ağrısı ve ağızda kötü metal bir tat sürekli uyku isteği ,geçecek bu günler az kaldı İnşAllah🤲