esnyz14 Demet78 11+2 bol bol bebişi merak ve kasık ağrıları var biraz. Arada mide bulantısı ve baş ağrısı. Onun dışı çok şükür güzel geçiyor, ya sizin?🐣
senaaltinsoy1 Demet78 2 saat sonra 10 +0 olacağız sürekli uyku hali halsizlik arada bulantı şeklinde devam ediyoo
Zeynepz Demet78 10+4 ikinci gebeliğim bulantı hazımsızlık koku hassasiyeti var biraz umarım çabucak geçer 🥰
Elzsy2023 10+0 hiçbirşey yapamayacak kadar halsizim. Arada bulantılarım oluyor. 2 gündür başım çok ağrıyor
damlaguneyerii Seval2468 benimde bulantılarım çok 9+5 im doktor 12.haftada azalacak dedi inşallah bekliyoruz zorlanıyorum ama
gozderdal16 Hafta ozaman çok normal baş ağrısı benimde öyle başım çatlıyor ilaçta içemiyorum bişii olur diye
esnyz14 Bahar3521 benim ilk 10 haftada 1 kere bulandı midem resmen sadece koku hassasiyeti vardı ama mide bulantısı yaşatacak derece değil. 10. Haftanın sonu 11in başları gibi arka arkaya mide bulantıları yaşamaya başladım ama gün gün değişiyor bende çözemedim🤷🏻♀️
esnyz14 alimerve olsun bebiş iyi ki belirtiler var böyle düşünüp iyi hissediyorum kendimi ben başlarda hiç belirti yoktı resmen çünkü 🙌🏼💕
Hira22mehdi Yarım saat sonra 10+1 olucaz 7ci haftada bi kanamam olmuştu ama iyiyiz şimdi şükür bi sıkıntım yok biraz dinlenmeli geçiyor
Seval2468 damlaguneyerii bende çok zorlanıyorum 2 yaşında oğlum var ve çalışıyorum beni çok fazla geriyor bu durum iş yerimde
defneveannesii_ 10+1 bol uyku halim var ve iştahımız baya açık, gece idrara sık gidiyorum bi de🐣 Yemek yedikten 1-2 saat sonra acıkıyorum mutlaka 🙊 Onun dışında çok şükür sağlıklıyız her şey yolunda 💕 Görüş günümüze daha var iple çekiyorum 🥹😍
Serife2323 defneveannesii_ bende 11+3 ve iştahım çok açık akşam yemekten sonra bir şeyler yemek istemesemde mutlaka midem kazınıyor. Bu aylardan kilo almaktan çok korkuyorum 🥹