boymomyz Pemberuya Benimkide tıpa tıp böyle tepeden duruyor uzaylı gibi 😂 Tahminde bulunmadı mı ? Benimki devlette söylemiyoruz dedi 2li için gitmiştim zaten yarın doktoruma gitcem sağlıklı mı die baktırmaya . Belki cinsiyette söyler canım ama seninkiyle benimki benziyor
Pemberuya boymomyz yaa öğrenirseniz banada söyler misiniz😊 merak ettim ama hiç çıkıntı yok ya kız gibi geliyor ama bilemiyorum 😁
boymomyz Pemberuya Tabiki söylerim ☺️ Benim altında azcık çıkıntı gibi bise vardı bacağımı belli değil ultrasonda çözünürlük çok düşük anlaşılmıyor ama aynı yatış şekilleri felan 🥰
Pemberuya boymomyz böyle yukarıya doğru çıkıntı var sanki organında canm ama kızda mı öyle oluyor erkekte mi bilemiyorum 😊
Gozanca Pemberuya seninki oek görünmüyor 13+5 benimkine de bakin [https://mutluresim.com/images/2023/02/03/O76Yg.jpg](😁
boymomyz Pemberuya Arkadaşımda dedi bu şimdiden göbüşlü diye 🫢 Bakalım yarın bana ne dicek cinsiyette ☺️ Demi demi çok benziyor seninkini görünce şaşırdım bizimkiler simdiden hayata tersten bakmaya başlamış 🤣
boymomyz Pemberuya Hep gülelim inşallah 🥰 Sabah inşallah bi aksilik olmazsa doktorda söylerse yazarım kuzum 😘
boymomyz Dilaninboncugu_61 Canım biz kendi bebeklerimize uzaylı derken simdi senin uzaylıda ortama giriş yaptı 🫢😂