Hamaratpanda Merhabalar güzel anneler❤️ Kızımda Mustela kullandım. Ama şimdi içeriği temiz değil diye okudum birkaç yerde ve kafam karıştı. Sizler ne kullanıyorsunuz veya kullanmayı düşünüyorsunuz?
Mommyy0708 Hamaratpanda temiz değil derken ne varmış ve nerde okudunuz? Bende almayı düşünüyordum fiyat pahalılığına rağmen onun için soruyorum. Eğer o olmazsa bübchen kullanırım diye düşünüyorum
[silindi] Hamaratpanda oğlumda çok temiz içerikli şampuan yok diye burts bees kullanmıştım ama şuan aşırı artmış fiyatları😅 şuan seçenek bol incia aldım ben köpüklü olanı☺️ siveno’da güzelmiş içerik olarak
Hamaratpanda Mommyy0708 temiz değil derken canım içerik olarak temiz değil. Sls, paravan vb bebek cildine zararlı içeriğe sahip olması. Ben doğal içerikli veya yakın bir ürün tercih etmek istiyorum.
Hamaratpanda [silindi] O marka biraz daha pahalı diye ben de mustela tercih etmiştim zaten 🥲 incia ve sivenoda iyi diye hatırlıyorum evet 😄 aradan 3 sene geçince insan unutuyormuş 🥲
Hamaratpanda ilaydaa61 @NaimeYilmaz bi postta yazmıştı sanırım. Oğlunda bir cilt rahatsızlığı çıkmış ve mustelanın içeriğinden dolayı. Yani tam emin değilim konunun nasıl geliştiğini de tam hatırlamıyorum tabi.
Hamaratpanda Aaaysee yaaaa bebek🥹🥹 iş güç giremedim. Ama doğum iznine ayrıldım artık buralardayım doğurana kadar. 😂
mommyily Hamaratpanda ecowell i araştır canım ben onu tercih edicem içeriği temiz bebekler için uygun çoğu kişi de kullanıyor
m_k34 Hamaratpanda evet çamaşırlarının hepsini yıkadım kokusu felan yok ama temiz içerikli olduğu için aldım daha bebişimiz gelmediği için kire karşı nasıl bilmiyorum ama.
NaimeYilmaz Hamaratpanda Hayır 4,5 senedir Mustela kullanıyor şampuan nemlendirici ve yüz kremi ama çoook eskiden bübchen kullanmıştık 1 yaşlarındaydı o dokunmuştu o günden beri hiç değiştirmedim.
nilsmomy Hamaratpanda ne zaman çıktı bilmiyorum 🙈 ama iki çeşidi var markanın bir normal bir de organik serisi içeriği temiz parfüm,alkol,paraben,sls vs içermiyor