derya_16 songul_ismail80 çok geçmiş olsun canım çok zor gerçekten Allah sabır versin. Ben artık bebek görünce çok üzülüyorum, kaldaydı şimdi benim çocuğum da böyle olacaktı diyorum😔Allahım en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin bizede🙏
Mihrimah18 derya_16 ahhh ah bende, yasasaydı 1 yasını gecekti, ikinci bebeğim yasasaydı o da doğmus 2 aylık falan olacaktı. Rabbim imtihanımıza hamd ettik, ancak acısı ciğer yakıyormus bizlerii bir daha imtihan eyleme.
derya_16 Mihrimah18 crp ne oluyor canım ona nasıl bakılıyor? Bende yeniden tedaviye başladım femara kullanıyorum yeniden olmadı bir dahaki gittiğimde sorayım doktora🥺
derya_16 Mihrimah18 aminnn canım inşallah. Ben bi cesaret yeniden başladım ama pco hastasıyım kolay kolay olmuyor. Yine uzun süre olmazsa rahim filmi çektireyim diyeceğim doktora. Kızımda filmden sonra olmuştu🙏
Sbhtzmn derya_16 başınız sagolsun genetik testle ilgili yazılanları okurken denk geldim size. 14 haftalık kayıp yaşadım cinsiyeti bilmiyoruz genetige ve otopsiye gitti sonucta cinsiyet bildiriyorlar mı acaba nasıl ögrendiniz.
derya_16 Sbhtzmn sizinde başınız sağolsun. Genetik testte belli oluyor cinsiyet kromozom cinsi yazıyor