Canan_bgrck Arkadaşlar 2 aydır ilaç kullanıyorum TSH düşüklüğü olmuştu gebelikte serbest T4 t3 lerim iyi sizin ne zaman düzeldi varmı yaşayan aynı sorunu düzelme ne zaman oldu 0.02 di işte 0.03 olmuş yükselme çok az oluyor
nazsimaova Canan_bgrck cnm bnmde düşüktü ikinci gebeligimde doktor takip edelim dedi 1 ay sonrasında kan vermiştim düzelmeye baslamisti
Likayolcusu Canan_bgrck benimde öyle 0.01 ama doktor ilaç falan vermedi umarım bebeklere zararı olmaz ikiz gebelik 16. Haftamdayım
Berfehilal Canan_bgrck benimde tshım 0005 di gebelikte 12. Haftada tekrar kan verdiğimde normale dönmüştü 12. Haftaya kadar da her ay kan verdim
symabskrt Benimde düşük 9.haftamdan beri hap kullanıyorum değişiklik yaptık 20.haftadayim 0.01 geliyor iki kere kan verdim haftaya tekrar vericem ikiz gebeyim onunda etkisi var dedi doktorum
Canan_bgrck symabskrt ya bende gittim bugün başta dedi bırak sonra dedi bir tane devam et yani hicbirsey anlamadım gerçekden diyor önceden varmış yok diyorum ısrarla var diyor yani varsa neden ilaç kullandırmadi kimse gerçekten çok salak doktorlar var
Likayolcusu symabskrt bende aynıyım şuan 0.01 ikiz gebelik 16+6 dayım doktor bana ilaç falan vermedi bu ayın 21 de troid ultrasonum var o zaman tekrar görünücem doktora ilaç kullanmadım bebeklere zararı olur mu?
symabskrt Likayolcusu bilemiyorum canım aslında vermesi lazım ben 9.haftadan beri kullanıyorum normalde benimde yoktu gebelikte çıktı hemen ilaç başladık hatta değişti işte sabah akşam içiyorum bu sefer tekrar kan vericem haftaya
Canan_bgrck Likayolcusu canım banada yazdılar 9 dan beri kullanıyorum bilemedim ki niye yazmamış ultrason çektim küçük kist vardı önemsiz dediler ama ilaç kullanıyorum hala anlamış değilim
D_aly Likayolcusu benimde o şekildeydi şuan normale döndü. İlaç kullandım ama prof. Bı kadın dogumcuya gitmiştim boşuna kullanmış olabilirsin dedi. İkiz gebeliklerde özellikle, beta hormonu TSH ı baskılılayabiliyor bı sure sonra kendiliğinden normale döner dedi .
Pamugum02 Benmde bastan beri düşük hep daha bgn kan verdim yine düşük, 25mg ile basladik bgn 100 mg yapti doktorum, ayrica 10 gun sonra doğumum var. Ne gibi bir yan etki yapiyorki anlayamiyorum
Sureyya1 Canan_bgrck benimde cok dusuktu0.004 kadin dogum doktoru korkuttu beni dahiliyeye gonderdi dahiliye doktoru gebeliginbbasinda bu beklenilen bisey dedi beta hcg arttigi icin tsh dusebiliyormus bazi kisilerde ilac falan vermedi. Dsusukten degil yuksekten korkariz dedi. 20. Haftamda tsh duzeldi
Pamugum02 Canan_bgrck önceden varmiydi hic bilmiyorum 2 ayda bir kan takibi yapioduk hamilelign basnda 25mg ile basladik sonunda 100mg tamamladik
Berfehilal Canan_bgrck yok kullanmadım 3. Haftada öğrendim gebeliğimi doktorum bebeğin vücutta guatr gibi davrandığını o yüzden bu kadar düşük olabileceğini söylemişti 12. Haftaya kadar devamlı takip edildi eğer hala düşük olsaydı ilaç vereceklerdi ama normale döndü çok şükür. Gebeliğin ilk 3 ayında çok doğalmış düşmesi ki benim baya yerlerdeydi 😂🤦🏽♀️