Deriin_ htcnrerdrkk anladım canım daha doktorla konuşmadık anestezi için salı günü karar vereceğiz allahın izniyle 😇
Deriin_ deryarslan00 çok şükür canım 😇 bnde riske girmek istemiyorum çnkü doktor açık açık dedi normal doğuma müsait deilsin çok dikişin olur iki taraftan.. O yzden sezeryana karar verdim 🙏 inşallah bnde kolay toparlanırım kendime gelirm çabucak🙏
Deriin_ minik_koala_ve_annesi maşallah canım ne güzel bir sezeryan hikayen olmuş darısı başıma inşallah 😍
minik_koala_ve_annesi Deriin_ insallah kuzum rabbime teslim ol, emin ol ameliyathaneye giderken kus gibi oluyorsun
Deriin_ Nsdpg valla bn 2sini koyu aldım açık renk riskli oluyor çnkü 😬hastane yakın deil eve birini gönderip başka bseyler alayım..
Deriin_ 1erkekkannesiiii yaaa maşallah 😍 ne güzel hepiniz moral verdiniz hepinize çok teşekkür ederim 😍🙏
dilay_06 Deriin_ ben sezeryan olursam spinal yaptırırım genel anestezi çıkışı ne yaparım ne derim bilmiyorum hem de bebiş doğar doğmaz görmek isterim
Deriin_ dilay_06 bnde çok görmek istiyorum bebeğimi.. Sakinleştirici verirlerse o ortama dayanırım sanırım ama vermezlerse bilemiyorum 🙄🥺
Blue_Butterfly Deriin_ vallaha korkma herşeyı doğrusuna anlattım hele doğsun varya ona baktıkça iyiki diyeceksin içini ferah tut sağlıkla kucağına al inşallah bol bol foto çek 😘❤️
Deriin_ Blue_Butterfly Amiin teşekkür ederim canım 😍😬 İple çekiyorum kucağıma alacağım gnüüü.. 9 ay karnımda bir ömür kalbimde olacak oğluşum🥺😍
Yesimmm93 Deriin_ banada aynısını söylemişlerdi 😃 yinede normal doğum denedım 4 saat suni sanci çektım oğlum toplu olduğu için kafası kanala giremedi mecburen sezeryana döndük 😄
Deriin_ Yesimmm93 yaaa 😬 büyük cesaret sendeki… Bn cesaret edipte suni sancı alıp ondan snra sezeryana giremem.. Onca acıyı kaldırmaz yüreğim 🥺😬 helal olsun sana cesaretine hayran kaldım
Yesimmm93 Deriin_ cesaret değilde aptallık diyelım 😅😅 sonrasında hem ameliyat acısı hemde suni sancıyı birlikte çektıgım için kendıme çok sövdüm suni sancı etkisi çok geç geçti tam perişanlık 😂😂
Deriin_ Yesimmm93 ağlanacak hale gülmek bu olsa gerek 😄😄 sayende Bi kez daha doğru karar verdiğime inandım çok saol 😄😄😍
Meryemcii Deriin_ spinal ve epidural kombin olarak yapti dr.um yine olsa yine sezeryan olurdum hiç agri sancım olmadi sadece 2 gün omuzlarimda agri vardı
5yildansonrA Deriin_ amiliyattan hiç korkma zaten ya yarı baygın ya tüm beden önemli olan sonrası olan acınin üstesinden gelmen üç güne geçiyor bol kahve ve çikolata anestesiyi atar
Deriin_ 5yildansonrA valla öncesinden de sonrasından da korkuyurum 😬belki yaşayıp grünce fazla abarttığımı düşüncem ama başıma gelmemiş dye korkmam normal 🥺