Deriin_ ayyy canım hiç korkma kımsenin doğum hıkayesine de bakma ben sana doğru ya doğru soyliyeyım vallaha sezeryan korktuğumuz gıbı değil ki panık atak anksiyetesi olan biriyim anlatayım sana kısaca hastaneye gittim damar yolu açıldı nst bağladılar tansiyon vs vs ondan önce üstünü değişiyon önlük veriyorlar sonra sedye ile senı ameliyathaneye götürüyorlar sonra sana cenı pozisyonu veriyorlar yanı bacaklarını karnına doğru kafanı eğiyorsun öne doğru ( benımki böyleydi diğerlerini bilmem ) rahat oluyorsun ve iğneyı yapıyor vallaha acımıyor damar yolu daha acıtıyor daha sonra hemen uzanıyon bi sicaklık geliyor 😂 ohh miss sonra sondayı takıyorlar ameliyatta uyuş sonra taktır sana tavsiyem son kontrollerden sonra başlıyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun bi bakıyorsun süpriz bebiş ağlıyor 🥹🥹 en güzelllll sesssss sana tavsiyem oradaki sağlık çalışanları ile sohbet ett ben öyle yaptım elimi tutun benimle sohbet edin dedim hiç bişey anlamadım o kadar seri hızlılar ki anlatamam beş dakka da bebiş doğdu 🥰 daha sonra bi uyukluyorsun bi bakmışsın bitmiş odana götürüyorlar bebiş orda beklıyor hemen emzir ben öyle yaptım 😍bişeyler içmeye başladığında bol bol su iç kahve iç rezene inanılmaz süt yapıyor bende çok işe yaradı gelelım şu ayağa kalkma şeysine o biraz zor benim için zordu çünkü ödem vardı göbeğimde oda öldum bittim diyecek kadar zor değil sezeryanın en zor kısmı ayağa kalkış bence oda dakikalık yürüdün mu açıldın mı bitti 🥳 sonda hiç acıtmıyor çıkarırken eve gidince az bi ağrın oluyor oda öyle abartılacak kadar değil zaten bebekten dolayı umrunda olmuyor hiç bişey bol bol sıvı tüket vallaha ben yaptıysam herkes yapar hiç korkma sohbet ett herkesle kafanı dağıt ben korkudan foto falan çekmedim ameliyat oldum çıktım yuhh dedım bu kadarmıydı korktuğuma değmedı keşke foto çekeydım dedım 😅 hiç korkma canım benim bünyeden bünyeye fark var içini ferah tut bi bakmışsın olmuş bitmiş sağlıkla kucağına al doğum yapınca benı de hikayene ekle 😘🥰