Kardelen_asel112 Motherandbaby_ merhaba bana da yardımcı olur musunuz BETA-HCG 1843 çıktı ama muayeneye gittiğimizde kese alttan muayenede de gözükmedi adet 4 gün gecikti bu durumu yaşayanlar var mı kese oluşur mu
Ysmnrn Motherandbaby_ en iyi sonuç iki günde bir alınan sonuç. Bnce acele etmeyin ve iki günde bir takip yapın.
Sumeyyealts Kardelen_asel112 daha çok yeni hamileliğin o yüzden kese belli olmamıştır bir iki hafta sonra gözükür endişelenme ☺️
Hesme Motherandbaby_ ben de daha önce kimyasal yaşadım önce yavaş yükseldiğini öğrendim sonra düşüş başladı daha sonrada düşük oldu zaten. Muhtemelen pazartesi belli olur .
Hesme Motherandbaby_ onu bilmiyorum ama kimyasalsa zaten bu sağlıksız bi gebelik demek canım hakkında hayırlısı olur inşallah 🙏
Gtrkmen Motherandbaby_ sıfırlancak beta değeriniz Kağan kocatepenin kimyasal gebelikle ilgili videosunu izlemenizi tavsiye ederim
Motherandbaby_ Motherandbaby_ Gtrkmen pazartesi regl olmam lazım ve normalde bir iki gün gecikir ve geçen ay 3gün önceden oldum
Gtrkmen Motherandbaby_ kimyasal gebelik gibi düşecek değerler maalesef ama hiç canınızı sıkmayın aslında ıyı birşey
1ciftyesilgoz Motherandbaby_ kimyasal gibi görünüyor nerdeyse hiç artmamış benim dış gebelikte artış vardı ama %40 %30 civarıydı . İkiye katlamadı gerekiyor . Düşüp yükselirse de kesin dış gebelik oluyor .