Muzika Ysmn23 ben iki gün önce kontrole gitmiştim. Benim akıntılarım da vardı. Doktor bu batmalar için, enfeksiyondan da olabilir, bebeğiniz büyüdüğü için de olabilir dedi. 3 gün fitl kullandım ama akıntı devam. Batma da oluyo ara ara.
Sonkayalar Ayseport birebşr aynıymısız canım kasıklarımda agrıyor arada sankı ıcımde toplanıp toplanıp bırakıyorlar
Ayseport Sonkayalar yok canım kasıklarm ağrımıo daha bişe de hissetmiorm da acıkınca ve yemek yedikten sonra bağırsaklarmn sesinden duramıorm sanki parti veriolar içerde
Azrazerin aslhn06 tahminde bulunmuşmuydu bizde 12-13 haftalarında erkek dedi gördükte ama yanılmalar yüzünden emin olamıyorum ulteaosndada gördük verdi resmi😅emin olmal için 16 yı bekledik
kutolg kızlar sag kasıgımda bır agrı vr hareket ettıkce artan saatlerdır geçmedi hareket edınce agrıyor sızce neden
Azrazerin aslhn06 hayırlısı bakalım inşallah doğrudur sağlık sıhhatle gelsin inşallah🙏🏻Bu arada iki kızım var yanılma olmamasını bunun için istiyorum🙈
Glhnmsrc Ysmn23 canım sordum doktoruma rahim büyüdükçe olur dedi. Öle zamanlarda sık sık dinlen üşütmemeye çalış dedi 😊 korkulcak bişey değilmiş ama