aysegulka01 serpil1baby bende çok kafama taktığım için acaba bilinçaltında olabilir mi diye düşündüm buraya yazmaya karar verdim 😄
twinsmom_ aysegulka01 belki de süreç etkiliyor olabilir bende çok uzun bir süre de hamile kaldım tedaviyle ondan önce gördüklerim hep gerçek gibiydi ama olmamıştı belki de diğer arkadaşlar gibi hissediyor da olabilirsin 🙏🏻🥰 inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda 🙏🏻
aysegulka01 twinsmom_ belki de canım psikolojik olarak hep düşündüğüm için de olabilir ama gerçek gibiydi inşallah gerçek olur bu sefer 🥰
aysegulka01 Ginger_ bende inanıyorum ama daha önce de gördüm test yaptım pozitif cıkmıstı hatta ailemden bir kaç kişi rüyasında bebek görmüşler benim de istediğimi bildikleri için hepimiz dedik bu ay kesin hamileyim ama hüsran bu sefer farklı çünkü tüp bebek tedavisi oldum rabbim inşallah bu sefer olumlu sonuç almayı nasip etsin 🤲🏻🌸
Kahyaasena aysegulka01 ben rüyamda erkek bebegimi yıkarken gördüm aradan bir hafta sonra test yaptim çıktı ve erkek Bebek di cinsiyeti öğrendiğimde ama omru yokmuş yaşamadı yavrum şimdi ikinciye hamileyim kızım olucak Allah’ın izniyle inşallah
twinsmom_ aysegulka01 evet bilinç altımıza baya bir işliyor bende takıntı yapmıştım bi ara her gece yatmadan hayaller kuruyordum öyle uyuyordum hep bebekli rüyalar görüyordum bi gece normal doğurduğumu bebeğimin hiç eşyası olmadığını görmüştüm 2 gün bu rüyaya ağlamıştım nasıl bebeğimin eşyası yok diye 😅 eşim çok gülüyordu ama aşılama yapıldıktan 4 gün sonra falan eşim rüyasında 3 tane bebek görmüştü belki de onun da bilinç altına işledi 🤭
twinsmom_ aysegulka01 şuan rüyayı anlatırken rüya gördüğümü hatırladım 😳 iki tane erkek çocuğu görmüştüm sapsarı saçları vardı tamamen unutmuşum şuan burda anlatınca aklıma geldi birden tedaviyle olunca ikiz olur demişti doktor eğer malum olduysa diye düşündüm şuan 😬😬
aysegulka01 Ardakumsal haklısın cnm dediğim gibi psikolojik de olabilir Allah bilir tabi rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🌸
Ruhsuz Ben kendim değil de arkadaşlarım görüyor o ay kesin hamile oluyorum ,ben de hamileyken üçüz hamile olduğumu gördüm geçen haftaydı şok oldum gerçek gibiydi 🥰🥰😄
twinsmom_ aysegulka01 eğer kese iki çıkarsa hissettim rüyamda gördüm derim ama umarım bilinç altımdan dolayıdır 🙏🏻😇
Ruhsuz aysegulka01 aysegulka01 7 haftalıkken gittim tekdi ,şu an 9 haftalık olduk ayın 9′nda muayenem var bakalım değişme olur mu 😄😄😄
aysegulka01 Ruhsuz hakkında hayırlı olsun inşallah kuzum dualarında bana da yer verir misin hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bende çarşamba günü pozitif sonuç alırım 🤲🏻🌸