denizmanzarasi Kızlar sizce hangi emzik yenidoğan için? Aralarındaki fark tam olarak ne anlamadım ben yardımcı olursanız sevinirim 🌸
Edafmo denizmanzarasi avent soothie normal emziklere göre ucu daha kısa. Çocuğu öğürtmediği mide bulandırmadığı için tercih ettim bir de tabii şekli çok güzele. Google a avent ultra soft özellikleri yazarsanız philips in sitesinde detaylı açıklama var 🥰
beyzacmvrc denizmanzarasi soothie yi onwriyorlarmis ben bilmiyodum ultra air aldım Avent emziklerin hepsi amazonda indirim de ikili olanlar 110-130 arası falan degisiyo bakın mutlaka alcaksaniz ordan alın çok uygun başka yere göre
busrabrbr denizmanzarasi ayy hangisini aldınız ben de şimdi e bebek indirimden alıcamda hangisini alcam bilmiyorum 😅
Rapunzelinanasi denizmanzarasi ultra air kullanıyoruz 4 aydır. Kızım sadece uykuya geçişte ve açken tutuyor. Brn seviyorum gayet kullanışlı ☺️
denizmanzarasi Edafmo philipsin sitesine de baktım hemen hemen aynı şeyler yazıyor sadece ultra soft daha yumuşak sanırım 🥰
Edafmo denizmanzarasi evet emzik kenarları da daha yumuşak bebeğin yüzüne tam oturuyor acıtmıyor diye biliyorum ama emin değilim
Busem_u denizmanzarasi tanıdığım avent ultra soft kullanıyo bebek direk doğduğu gibi almıştı bende henüz emzik almadım aşırı kararsızım
denizmanzarasi Busem_u soothie de kısa olduğu için bebeğin midesi bulanmıyor yazmışlar valla çok kararsız kaldım bende sizin gibi
Busem_u denizmanzarasi kabul etcek mi etmicek mi onuda bilmiyoruz her bebek malesef ki aynı olmuyor bu gidişle emzik en sona kalıcak gibi
UmAlya @denizmanzarasi avent ultra soft yerine ultra air almanı tavsiye ederim. Eczacı bana ultra softlar çok çabuk bozulduğunu söyledi çok yumuşak olduğu için. 2 ay içinde bozulma oluyormuş. Fiyatı da yüksek olduğu için ultra air olanı aldım ben