Cnsly Selam.. 36 arti 3teyiz ve asiri agrim oluyor yerimden kalkarken pelvik agrim cok normal mi yasayan var mi alttaki kemikler ayrilck gibi hissediyorum sezeryan 2. Dogum olacak ilkinde yasamamistim bu kdr agri ve mide bulantim az var bugun
Nzlsgt_1 Cnsly 36+2 bende de yaklaşık 4 5 gündür aynı şikayet var yürüyünce yatakta dönünce vs çok ağrım oluyor
Medinedogru03 Cnsly ben 36+2 bebegim daha dönmedi acılmam da yok ağrım da yok birseyim yok neden acaba anca doğrucam sanırım, sizin bebek döndü mü acaba acilmaniz falan varsa agriniz o yüzdendir
Pearlyy Cnsly uyku yok, belim ağrıyor, gaz sıkışıyor sürekli, kasılmalar var. Nstde bişey yok, yatakta dönemiyorum, yataktan kalkarken zorlanıyorum. Şu 2 haftanın geçmesini bekliyorum 20 şubat doğum inşallah…
Cnsly Nurguuulll saglikla alin kucaginiza.. acilma mi vrdi 2 gun once kontrolumde doktora soyledim yaklastigi icin dedi ama cok zor gce geciriorum bugun
Havva_mulayim1 35+2 bende de kuyruk sokumu ağrısı vajina da baskı şişlik vs ağrı hissediyorum kafası aşağıda kanala yerleşmeye çalışıyor da olabilir ama mecburi sezeryan olacağım bende 2.ci doğumum
Ysm0307 Havva_mulayim1 bende 35+4 preeklemsiden hastanede yatıyorum belimde şiddetli ağrı var ama bende mecburi sezaryen olacak gibiyim tansiyon yüksek diye
asilbabymom Kuyruk sokumu batmasi, pelvik agrisi, asiri duzensiz uyuku sacma sapan rüyalarla simdilik idare ediyoruz🤲
tubi94 36+0 üç gündür sabaha karşı şiddetli bel ağrısı yaşıyorum sonra geçiyor vajinamda damar atıyor sanki ve bugün sabah mide bulantısı eklendi nedir bu doğum mu yaklaştı acaba
Cnsly Medinedogru03 24. Haftadan itibaren donmustu 3 gun oce kontrolum vardi doktor bas asagi normal agrilarin dedi kanala girse gorunurdu sanirim acilmadan mi blmiyorum saglikla gelsinler
Medinedogru03 poyrazvearya Hım valla ne zaman döneceklerse inshAllah bir han önce dönerler yaa sezaryen olmak hic istemiyorum
Hilaly_4 poyrazvearya benimde o şekildeydi doktor dönnezse sezeryan dedi bi hafta sonra gittim dönmüş doğum kanalına girmişti
Ysm0307 Kızlar bende 35+4 üm 34+4 ten beri hastanede yatıyorum nst de sancılarım çıkıyor ama vajinal muayene de açıklık yok deniyor
Brcxx Bende bugün 36 dayım aşırı pelvik kemiklerinde ağrı var sanki vurmuşsun da morarmış vs kırılacak gibi bir ağrı normal mi bilmiyorum bugüne kadar hiç şikayetim yoktu iki gündür öyle arttı ki dayanamıyorum kontrole de daha var emin olamıyorum sıkıntılı bir durum mudur gitsem mi diye
Cnsly Brcxx Brcxx ayni durumdyim 36 arti 3 doktor normal dedi acilmadan suphelendm ama sezeryan olacagm ve kanala girmedigi icin acilma yoktur dinlen dedi parol aliyorum arada magnezyum da verdi bira hafifliyor icince