ecmgrgn Merhabalar kızlar yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için tekrar hesap oluşturdum ve burdayım Bebeğim doğdu en son buraya girdiğimde doğuma gidiyorum dua edin demiştim. Evet doğuma girdik çok tatlı bir oğlumuz oldu ☺️ Herşey buraya kadar gayet normal şekilde ilerledi ikinci gün bebek doktoru odama gelip çocucun down sendromlu biliyormusun diyene kadar.. Hayır bilmiyorduk hamilelikte yapılan 2 li 3 lü detaylı ultrason hepsi gayet iyidi hiçbir sorun yoktu.. Dünyam karardı tabiki o an daha bebeğe alışamadan o psikolojiyle bunu duymak beni bitirdi açıkcası 3 günde sütten kesildim sonrasında bebelte başka sağlık sorunu olup olmadığını araştırma süresi kromozom analizi sonucunu bekleme ömrümden ömür gitti 1 ayda dua ediyordum hiçbişey çıkmasın diye çünkü bebeğimde down sendromuna dair hiçbir özellik yoktu gözleri çekik gibi şühpelendik demelerinin dışında rapor sonucu çıktı down sendromu ile uyumludur yazıyordu o gece sabaha kadar ağladım.. Şimdi 4 buçuk aylık çoooookkkkk sevilen bir mucizemiz var.. Tekrar gebelik düşündüğüm zamanda o testlerin hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum... Allah hepimizin evladına sağlık versin
Msalbyrk ecmgrgn yani testlern temiz ckti Dogduktan snra dediler. Ve bu gercek degilmydi🤔 ya varya insanin pskolojsini bozuyo bu doktorlar valla 😩
Deletedmom15257 ecmgrgn allah evladını sana bagislasin cnm herseyde var bi hayır herşey allahtan üzülmemek gerekiyor
Esra___ ecmgrgn Cnmm sağlıkla büyüt inş bebeğini hiç güven olmuyor o testlere ben de yaptırmak istememiştim doktorum 2li teste çok kıymet veriyorum deyince ağzımı açamadım normal çıktı ama belli olmuyor ki demek ki herşey allahtan rabbimden gelene razıyız
shinemom ecmgrgn her bebek annesine dünyanın en güzel bebeğidir😍 o çekik gözler bence dünyanın en tatlı gözlerii sağlık sıhhatle büyütmeniz dileğiyle😍
ecmgrgn Msalbyrk evet hiçbir teste risk çıkmadı burun kemiği vardı detaylı ultrasonda temizdi herşey herşeyyyy bizim kuzu güzel saklanmış ☺️
Ezcez Allah yardimciniz olsun testlerde bir yere kadar iste Rabbim meleginiz yuzu suyu hurmetine size kolaylik versin ne olacagimiz belli degil saglik mutluluk huzurla buyutun yavrunuzu insAllah 😊🙏
Msalbyrk ecmgrgn yerim onu ya 😍 benimde 3 lü test dow sendrom riskim ckti. O yzden pskolojm bozldu braz o gunden snra 3 ayım kaldi ama ömrümden ömür gdyor her gun stresden..😒
ecmgrgn Msalbyrk Tabi ne kadar doğru bişiler demek bilememde hiç bozma bence bende bozdum başlarda ama çok gereksizmiş gerçekten özel bir bebeğe sahibim hiçbir farkı yok fazlası var hatta ..
ecmgrgn shinemom Bencede en güzel gözler onda ☺️Bu arada doğduğunda çekikti ama şimdi iri iri maviş gözleri var 😊😊
parasetamoll ecmgrgn özel ve güzel bebekler❣️ Yaşınız kaç bu arada? İnşallah kardeşi de olur güzel güzel oynarlar
ecmgrgn parasetamoll 27 yaşındayım ilk bebeğim h sezeryan doğum yaptığım için bi 9 ay bekleme süresi verdi doktorum onun ardından hemen istiyorum kardeş
Oyakubra ecmgrgn kIZ ONLAR BİZDEN DAHA AKILLILAR MAŞALLAH SADECE FAZLA NAZLI OLDUKLARI İÇİN ÇOK İLGİYE İHTİYACLARI OLUYO ALLAH BAĞIŞLASIN ÇOK TATLI OLUYOLAR YA :)
Cansu10 ecmgrgn rabbim evladınızı size bağışlasın testlerin güvenirsizlipini bir kez daha gördük ama detaylı ulturosonda hiç bir bulgunun çıkmamasıda ilginç güzel günleriniz olsun 😍
ecmgrgn Cansu10 Evet ve detaylı ultrasonu yapan isim vermiyimde ç😊tanınmış bir preinatolog yani sadece bu işi yapan bir doktor.. Benim açıkcası hiçbir teste güvenirliğim kalmadı.☺️
ecmgrgn [bilinmeyen] Evet ama sonuçta bu konularda çoğu gebeler bilinçsiz bizde öyleydik doktorun tek suçu herşey temiz herşey düzgün sorun yok çok sağlıklı şeklinde konuşması doktorumuz bu testler böyle çıktı ama kesin sonuç vermez gibi bir cümle hiç kullanmadı bizde o zamanlar temiz çıktı diye herşey yolunda sanıyorduk