annesininbali27 Rabiahilall benimde bir oglum var iki yasinda kizim olacak allahin izliyle bende aysima yada elisa istiyorum
Rabiahilall annesininbali27 maşallah benim oğlumda 15 aylık, siz isteyerek mi hamile kaldınız. İki isimde cok güzel, duru inşallah isimleri gibi güzel olurlar 🥰
tugbaasahin -_Esra_- Aa Tomris ismini ilk defa duydum ne kadar farklı ve kulağa güzel geliyor anlamı nedir
tugbaasahin faffabayy Çok teşekkür ederim inşallah sizin de sağlıkla büyüsün güzel kızınız 😍 bu ismi eşim de söylemişti ne kadar güzel isimler varmış aklım karıştı vallahi 😅
annesininbali27 tugbaasahin bende hamileyim 2 yaşında oğlum var bir kızım olacak hayır lisiyla bende Aysima yada elisa istiyorum aklımda daha çok isim var ama bunlar daha hoşuma gitti. Ama eşimde diyor annemin adı olsun iki isimli ben de yok diyor um oğlum un adi zaten babasının adi
tugbaasahin annesininbali27 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah oğlunuza zaten babasının adını koymuşsunuz bence bıraksın da buna da siz karar verin büyüklerin isimlerini koyma takıntılarını anlamıyorum ben de Amine Asel istiyordum hiç çocuğum yokken kaynanamın adı Emine birgün bana benim ismime de benziyor onunkisi a ile sadece dedi o gün o isimden vazgeçtim zaten iki isim koymak da çok istemiyordum tuzu biberi oldu büyüklerin isimlerini çocuklara koymayı insanların karışmasını hiç sevmiyorum tabi yine sizin kararınız ama istemiyorsanız bence buna izin vermeyin o sizin evladınız büyükler zaten yıllarca taşımış o ismi siz evladınıza taşıtmak zorunda değilsiniz
tugbaasahin Sevgi3444 Aden ismini çok seviyorum cennet bahçesiydi yanlış hatırlamıyorsam iki ismin anlamı da o kadar güzel ki ❣️
tugbaasahin Miniklerim22 ahahaha çocukların kesinlikle isimlerinin anlamını taşıdığına inanıyorum bana Yağız lar aşırı yaramaz oluyor demişlerdi ama biz eşimle liseden beri tanışıyoruz bir gün oğlumuz olursa adını Yağız koyalım demiştik onun adı daha doğmadan belliydi hiç değiştirmeyi düşünmedik ama o kadar haklılarmış ki aşırı yaramaz 😅
tugbaasahin ballikedii Olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah o da olur koymak nasip olur 😍
annesininbali27 tugbaasahin amin inşallah cnm bende anlamıyorum zoruna gidermiş onun için bende istiyorum zaten babasını koydum daha bir de çocuk karnıma düştüğünde dedi ki oğlun olursa erkek kardeşimin adını koyalım dedi kız olursa da sen koy dedim şimdi de böyle diyor ama koydurmam ne olursa olsun koydurmam Bir de eşimin annesinin ismi güzel bile değil oruç ismi ben oğluma Ömer Asaf ismini koyacaktım önce kardeşleri falan dedi hatta hediyelik eşyalarına bile Ömer Asaf diye yazdırdım kardeşleri falan demiş ki babamın isminde Asaf var mı şöyle böyle bir tane görümcem var o demiş hiç Asaf koyma şudur budur koymadı ben de şimdi diyorum Ömer’i zaten koydum ama annenin adını koymam diyorum
tugbaasahin Lutfiye20 Sağlıcakla gelsin inşallah yavrunuz 😍 ilk defa duydum bu ismi de anlamı nedir acaba
Lutfiye20 tugbaasahin sevilen işaret bırakan anlamına geliyormuş benim de hoşuma gitti fazla da konulmadigindan
tugbaasahin annesininbali27 Allah yardımcınız olsun gerçekten bu işlere karışan çok olunca insanın hevesi de kırılıyor insanın bu dünyadaki en kıymetli varlığı evlatları kaç tane nasip oluyor ki bıraksınlar gönlünüzce ne istiyorsanız o olsun neden abisinin adını koyasınız annesi babası yaşıyorsa bir de niye onların adını koymak mecburiyetinde bırakılasınız ya biraz düşünceli olsunlar isimle mi hatır olur