Mehtapkz olmezbusra11 evet cnm bazi seyler biliniyor gercekten.. bende heycanla bekliorm ikinciside olsa ilki gibi inan heycan dorukta. Sezeryn olucam oyuzden herseyi bildgm icin korkmuyorm sadece ogunun gelmesini bekliorum canm nasipse
Mehtapkz Hamidevahap 38+4 istyrm canm doktr bi kac gun soluyor seciyorsun eger herhangi bir sonti yoksa. 27 ile 1 nisan arasi soledi bana bakalm smdilik ole gttgmde tekrar sorucam
Mehtapkz Halimbey 2. Sezeryani genelde cok tutmuyolar cnm 38 ile 39 arasi aliolar. Bebek gelisimini tamamliyormus o hafta ilki 38+4 olmustu busefer doktrm 38 ile 38+4 arasi istedgn gnunsec dedi eger bi aksilik olmazsa sanirim bnm 38+2 de olmis oluyor 27 mart
Mehtapkz Dmrbs18 ayy demekki bende gittgmde giricem canm bakalm ilk oglumda hic girmedim ben doktorum gerek duymadi nedesne bende anlamis degilim 🤣🤭🤭
Dmrbs18 Mehtapkz kız o nasıl doktor benim bildiğim nts haftasının başlama günü vardır ve son seulere doğru daha sık girilir bebeğin durumunu bilmek için neden gerek duymadı acaba ? Çünkü bazen ağrı sancı hissetmeyip nts de görülebiliyor
Mehtapkz Dmrbs18 vallahi bilmioyorum canm smdi ona gotmiyorum. Smdi golcukte ahmet coskana gdyrm medarda o doktor akademide nuri beydi 🤭🤣🤣
Zehradgdrn Mehtapkz 32+0 da gittim 1797 gram dedi baş aşağı duruyordu doğumu normal istiyorum doktorumda bir engel yok dedi bu haftalarda kasıklarda baskı hissediyorum sürekli idrar hissi ve kaburga ağrıları var tabi mideme olan baskıyla çok çabuk doyuyorum birde nst yaptı doktorum hafif sancıların var dedi
Mehtapkz Zehradgdrn ayy saglikla kavusun canm benim ❤️🤲🤲 bende haftaya carsamba gidicem 32. Olcm ozaman merkla bekliorm
as_af 30+4 ten selamlar. En son 28. haftada muayeneye gittim bir 4 gün yatıp geri geldim. İlk nst o zamanlar çekildi günde 3-4 kere 😅 normalde 32. Haftadan sonra olması lazım ilk bebeğimde öyleydi tabii ağrı kasılma varya işler değişiyor.
kakara Mehtapkz 1.sınıfa giden bir kızım var benim de daha camasırları vs hiç bişeyi yapamadım gayet rahat oturuyorum
Mehtapkz kakara canm kendini iyi hissediosun son haftalarda yapablrsin. Bnm bel fıtığım var oyuzden bide erken erken yaptm sol bacagimi kaldiramiorm bile agridan
Mehtapkz Hamidevahap ayyy kuzum gittim carsamba gunu 32+1 de 2.100 gram olmus 1 hafta onden gidiyr dedi bidakine 35 haftalikkken gdcem canm ayyy az kaldi ilki gbi heycan ❤️🤲🌷
Melisasak145 Mehtapkz 32+3 olduk 32 haftada 1900 Gr dedi doktor 2ci sezeryanim olucak oğluşum doğum kanalına girmiş baş aşağı oyuzden 1 haftada 1 kontrole gidiyoruz Martin sonu gibi doğum olur diye düşünüyorum muhtemelen 🙄
Mehtapkz Melisasak145 aaa haftalarimiz ayni canim bende carsamba gunu 32+1 de gttm 2.100 gram olmus kizcem ama bi hafta onde dedi banada bnm sezeryanmde 26 27 mart gbi gozukuyor seninde olemi
Hamidevahap Mehtapkz masallah cok sevındım cnm bende 31+6 da gttım 1500 dedı cok az dedı nasıl beslenmem gerek bilemedim bide bademcik enfeksiyonu gecırıyorım cok agır