tazecikannee Mehtapkz en zon 29+0 da gittim kilosu 1300 gr uyumlu dedi doktorum 33 deyken giderim şuan 30+1 olduk ilk gebelik heyecan korku bir arada sağlıkla alalım bebişleri 🐣
olmezbusra11 Mehtapkz evet canım erkek bir de eşimin boyu baya uzun doktor dedi küçük bı bebek olmaz ztn annesi uzun babası uzun dedi bakalım nasıl bsey olacak 🥰
Mehtapkz olmezbusra11 ya nasl anlafm bnm oglumda oleydi smdi kiza hamileyim bu minyon 😍🤭❤️❤️❤️🤲🤲🤲 saglikla kavusalimda
olmezbusra11 Mehtapkz ikinci hamilelik ve fazlasını yaşayanlar gerçekten çok tecrübeli oluyor canım benm ilk gebeliğim resmen kendimi kör gibi hissediyorum 😂😂🤦🏻♀️
Halimbey Mehtapkz 32+1de 2 kiloydu boyunu bilmiyorum söylemedi doktor. 2. Gebeliğim ilki normaldi yine normal istiyorum aksilik çıkmazsa
Mehtapkz Halimbey insallh canm demkki o haftalarda 2 kilo ve uzeri oluyor sanirim. Bende merk icerisndeyim bakalm cnm saglikla kavusalm
Aysedolunay Mehtapkz. 31+0 dayım şuan. Kilosu 1700 Gr boyu 40 cm çok şükür normal doğum pozisyonda dedi aksilik olmaz ise normal olacak lakin dün ve bugün cok ciddi bir bel ağrısı başladı uyutmuyor bile bel ağrısı yaşayan varmı
Mehtapkz Aysedolunay belim agriyor benmde cnm ama kilomda var benm bebek hala yan sanirim cnku sagimda solumda hissediorum
Mehtapkz Hamidevahap 38+4 istyrm canm doktr bi kac gun soluyor seciyorsun eger herhangi bir sonti yoksa. 27 ile 1 nisan arasi soledi bana bakalm smdilik ole gttgmde tekrar sorucam
Halimbey Halimbey sezeryanmıs o yüzden 🤔 40 haftadan erken olunda şaşırdım kusura bakmayın aklıma da gelmedi uyku haliyle sezeryan olabileceği
Mehtapkz Halimbey 2. Sezeryani genelde cok tutmuyolar cnm 38 ile 39 arasi aliolar. Bebek gelisimini tamamliyormus o hafta ilki 38+4 olmustu busefer doktrm 38 ile 38+4 arasi istedgn gnunsec dedi eger bi aksilik olmazsa sanirim bnm 38+2 de olmis oluyor 27 mart
KumsAlyaa Halimbey 34. Haftadayım doktor bana 21 marta sezeryan günü verdi şuan aklım karıştı nasıl oluyor böyle
Mehtapkz olmezbusra11 evet cnm bazi seyler biliniyor gercekten.. bende heycanla bekliorm ikinciside olsa ilki gibi inan heycan dorukta. Sezeryn olucam oyuzden herseyi bildgm icin korkmuyorm sadece ogunun gelmesini bekliorum canm nasipse
Mehtapkz kakara hersey bitti bile canm son haftalarda yapamiorm bir oglum var cok zordu son haftalarim oyuzden oda ole olir die hazrldim utulerimi yaptim. Bi cantamankoymak kaldi onuda 33. 34. Haftada yaparim. Plansi sezeryn olcm canm ❤️❤️🤲
kakara Mehtapkz 1.sınıfa giden bir kızım var benim de daha camasırları vs hiç bişeyi yapamadım gayet rahat oturuyorum