Nursaygi momlife_7 Aminn hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kucaklarımıza almak nasip oldun inşallah 🙏🏻🥹
2prensesannesiiii momlife_7 23+3 aynı sorun dün bende de oldu endişelendim çok enerjik bi bebek hiç durmazdı dün hareketinden zayıflama hissettim çok derinden hissettim 🤦🏻♀️
momlife_7 2prensesannesiiii evet evet aynısı bende de oldu ya bu hafta da normal mi acaba anlamadım ya
Simanurrr 27 ile 32. Haftalar arası bebeklerin en hareketli olduğu haftalarmış cidden öyle bende 30 haftalık hamileyim hareketleri gayet güzel 🫠
2prensesannesiiii Elvancn ama ben çok güçlü vuruşlarını hissediyordum mesela dün çok zayıftı derinlerden hissettim hep 🥺
momlife_7 Haticetekmen01 valla hala böyle çok korkmaya başladım ya 😔 gece sanki hareket etti gibi ama anlamıyorum artık güçlü değil hareketi canım çok sıkılıyor
2prensesannesiiii momlife_7 uzandım biraz uğraştım müzik açtım az önce coştu çok şükür 🥰🙏🏻 şuan ne durumdasınız canım ?
momlife_7 2prensesannesiiii aynısını bende deneyim ya benim de bi iki kere hareket etti ama az ya maşallah çok güzel canım😍🤲🏻
momlife_7 2prensesannesiiii yok valla müziksiz ben müzik açınca hareket etmez 😂 parmaklarımla karnıma pıt pıt yapınca hareket eder ilk bi orası gerneşir kasılır bi sertleşir sonra tekme atar
2prensesannesiiii momlife_7 iyi çok şükür canım sevindim hareket etsinde nasıl ederse etsin minnoş 🙏🏻 🌺💓🌸
momlife_7 2prensesannesiiii aynen canım valla öyle ya 🥹 işte az hareket ediyor o canımı sıkıyor önceden kıpır kıpırdı su sıralar en fazla üç kere falan hareket ediyor
2prensesannesiiii momlife_7 gaz varsa da hissedemeyebilirmişiz kendileri hareket ediyor ama bize zayıf geliyormuş gaz ya da büyük tuvalet yapıldıktan sonra daha net oluyor 🙏🏻