Halimekinali123 Motherandbaby_ benim 3 gun gecmisti cnm 51 di degerim cumartesi 29 haftalik olucaz insallh degerin degil iki gun sonra iki kat artmismi artmamismi o önemli insallah saglicaklada alirsin kucagina hayirli olsun
2prensesannes Motherandbaby_ normal ben gebe oldgmu bilmeden üstüne 4 gün adet gördüm bu gebelikte sonra ki ay olmaynca gittim 6haftalik dedi adet gördüm dedim bende olabiliyo dedi
1anne2bebe yenibirannis yaaa nasıl sevindim senin adına. Hep görüyordum postlarını. Bugün yorumların bile gülücüklü. Allah tamamına erdirsin inşallah balım sağlıkla al kucağına. Adetin ne kadar geçmişti senin
1anne2bebe yenibirannis çok çok sevindim postunu rast gele gördüm bende bebek isteyenler arasında olduğum için o postlara bakıyorum. Denk geldim yorumunu görünce inanki gözlerim doldu. ❤️
yenibirannis 1anne2bebe çok teşekkür ederim amin rabbim tez zamanda sağlıklı hayrlı bı evlat nasip etsin sana kuzum 🙏🥰
1anne2bebe yenibirannis aminn cümlemize❤️ 2 tane var benim 6-3 yaşında ama bi tane daha neden olmasın ?😂
1anne2bebe yenibirannis tek seferlik ilişkiden bebek bekliyorum. Eşimi ikna edemiyorum. Dua et bana son 2 kaldı adete
kelebekucusu Motherandbaby_ tebrik ederim hayırlı olsun ben de 5 gün kala bu şekilde öğrendim dün bugün de kan verdim:)🌺🥰
KayraKuzusu Motherandbaby_ tebriklerr güzel bir değer 2 gün sonra tekrar test yapın beta artışı için 🩷