Motherandbaby_ Zeyneparsln çok teşekkür ederim beta değerini görmeden inanmıycam galiba umutlanmak istemiyorum
Tug_34 SutlacimiYedimmiBen böyle yazılar görünce umutlanıyorum adetime 3 gün kaldı Çok fazla belirti yaşıtorum ama tüm erken gebelik testleri negatif. Kan sonucu bekliyorum ama ben 12 gün önce ovulasyon testinde çatlamayı gördüm. Bu durumda geç döllenme olmuyor sanırım
Betbet98 Motherandbaby_ ayyy maşallah çok mutlu olunası bi fotoğraf 🥹🥹 Rabbim bana da nasip etsin inşallah. Sağlıkla kucağına al umarım cok güzel sonuçlar alırsın 💖💖
Betbet98 Motherandbaby_ amin dualarınızda unutmayın❤️ herhangi bir şey denednz mi Ovülasyon vs nasıl gebe kaldnız
Halimekinali123 Motherandbaby_ benim 3 gun gecmisti cnm 51 di degerim cumartesi 29 haftalik olucaz insallh degerin degil iki gun sonra iki kat artmismi artmamismi o önemli insallah saglicaklada alirsin kucagina hayirli olsun
KayraKuzusu Motherandbaby_ tebriklerr güzel bir değer 2 gün sonra tekrar test yapın beta artışı için 🩷
Krdlnyldrm Gecikmemin 6. Gününe giricem 4. Günde yapmiştim test negatifti cesaret edemedim ondan sonra da
Motherandbaby_ Betbet98 Betbet98 Yok herhangi ovülasyon testi yapmadım reglim düzenli oluyor zaten yumurtlama döneminde bir gün arayla ilişki yaşadık