boymomyz Kubra1414 Yarın kontrole gitcem canım 8 haftalık bi kaybım vardı korku sardı 15 ine kadar bekleyip öğreniyim diyordum yarında gösterir mi bilmiyorum 🥺🥰 Sizin belli mi ☺️
Kubra1414 boymomyz yok hayır bizimde belli değil tahminde bile bulunmuyor doktor biz sizden küçüğüz teyzesi birde anteptesin galiba hangi hastaneye gidiyorsun benim bir kaybım var 13 haftalık
boymomyz Kubra1414 Evet canım antepteyim Kemal bayındırda Kemal beye gidiyorum ☺️ Benimde 8 haftalıkken kaybım olmuştu bayaa süreçler geçirdim bu konuda pıhtılaşmam var 🤦🏻♀️ Kaç haftalık sizinki 🥰
Deletedmom_116 Esoo0698 Benim kilim aşağı yukarı sizle aynı ama benim o kada rgobusum yok 22 haftalıgiz🥺🥺
Nisa46 Esoo0698 Kız atmaya utanıyorum resmen hahahaha 6 aylık gibi aynı heleki yemek yiyince aboo 😝😝😝
Kubra1414 boymomyz çok pahalandı rabbim yardımcımız olsun gerçekten her gün gitmek istiyor insan bir kere o korkuyu yaşayınca rabbim korusun işallah
boymomyz Kubra1414 Maalesef eskiden çok uygundu onlarada bişey diyemiyorum şuan sağlık konusunda herşeye zam geldiği için onlarda mecburen zam yapmak durumunda kalıyor 🤦🏻♀️ Verdiğimiz paranın hakkını alalımda canları sağolsun 🤲