DnzTnr 14+4 ama anca yemek yiyince biraz ele geliyor göbeğim onun dışında fark edilir bişey yok bende 50 ile hamile kaldım normalde de göbeğim hiç yoktu.
boymomyz Esoo0698 Şimdi dicekler gazdır o 😅 Benimde 9 da çıkmaya başladı şuan 13 üm . Zayıf olduğumuz için kendini belli ediyorlar , kaç kiloyla kaldın canım
boymomyz Esoo0698 Oyyy sen benden de zayıfmışsın ☺️ bende 47 ile kaldım hala tartılmadım 🫢 Maşallah nazar değmesin 🧿 İnşallah çatlamayız böyle erken çıktı diye seviniyoruz sonu davul gibi göbekler olursa nasıl taşıycaz bebeği bilmiyorum 😅
tasknozge288 larin1213 bizde 9+1 iz bugün ve göbeğim çoktan çıktı pantolonlarım olmuyor bile 2.gebeliğim bu arada ilkinde hemen çıkmamıştı
Esoo0698 boymomyz Benim ikinci gebeliğim ilkinde sadece karnımın altında çatlak oldu oda belli bile olmuyor inşallah bunda çatlamam 😁
asel_asl Esoo0698 ben de 11 haftalığım hemen hemen sizinkiyle aynı göbeğim 8 haftalıkken pantolonlarım olmuyordu çok çabuk büyüdü (maşallah) :) ilk gebeliğim ve 57 kiloyla hamile kaldım 💁🏻♀️
Seyma_erkan27 Esoo0698 bizde 10 haftalığız daha küçük gobüşümüz 71 le hamile kaldım şuan 68 kiloya düştüm 😑 bu arada takımınızı beğendiğim güzelmiş 😍
boymomyz Esoo0698 Helal olsun valla 2. Bebek ve o kilo 🫢 Benim ilk bebeğim olcak canım biri kürtaj oldu . Bitane yağ siparişi verdim herkes önermiş bakalım çatlayacak mıyım 😅 Sabahları zaten göbek kücülüyor gece çatlıyorum şişliğinden 😂
Canan_bgrck Esoo0698 abo canım bende 41 kaldım şimdi 36 düştüm çok kötü gidiyorum 13 oldum göbüş sıfır 😂😂
boymomyz Kubra1414 Yarın kontrole gitcem canım 8 haftalık bi kaybım vardı korku sardı 15 ine kadar bekleyip öğreniyim diyordum yarında gösterir mi bilmiyorum 🥺🥰 Sizin belli mi ☺️