arkadaslar fikir verir misiniz.aralık sonu doğum yapıcam gecelik mi almalıyım pijama mı ikisini birden almak istemiyorum hem pahalı hemde sonra kullanacağım seyler değil.kısa kollu mu uzun kollu mu olmalı sezeryan olursak sonrasında üşüme çok mu oluyor.normal mi sezeryanmı belli değil henüz.doğumdan sonra geceliğimizin kan olma ihtimali nedir bir gece kalırsak eğer.rica etsem tecrübeli birisi doğumdan sonraki süreci detaylı bir şekilde yazabilir mi şunlar şunlar oluyor diye.kafam cok karısık😕
Gecelik mi pijama takımı mı
ElifZenginUral, başlığı Gecelik mi pijama takımı mı olarak değiştirdi.
ElifZenginUral bende suracikta bekleyeyim dogum zamanimiz da ayni
Ben 1 pijama takimi 2 gecelik aldim acikcasi
ElifZenginUral canım ben 1 gecelik iki pijama takımı aldım.pijamaları önden düğmeli aldım.hep kullanabileyim diye.pijama takımımım bir tanesini sabahlıklı aldım üç takıma da kombin yapabiliyorum.
Bir gecelik şart diyor herkes hastane için özellikle ama sonra gecelikle be kadar rahat edebilirsiniz onu düşünün ben 3 gecelik 2 pijama aldım biraz abartmış olabilirim ama hiç biri dantelli falan bildiğimiz lohusa takımlarından değil bende sizin gibi birdaha kullanmayacağım şeylere o gereksiz paraları vermeyi mantıklı bulmuyorum. Penyemood’un 2li 3lü takımlarından aldım yeni olsun diye
ElifZenginUral Ben aldım sonrada kullanabileceğim şeyler bol olucak sadece biraz salaş seviyorum o yüzden sorun olmaz 🙈😂😂😂.Dantelli yada lohusa takım adı altındaki ürünlerden haz almadığından düğmeli takım aldım misss 👼🏼
ElifZenginUral dün ben de yakın zamanda sezaryen Doğum yapan bi arkadaşıma sordum benim de aralığın son haftası sezaryen olacak onunla aynı hastanede alt kısmı açık bıraktırıyorlarmış büyükçe bir bez koyup sürekli bakıyormuş hemşireler pijama giyenlerin altını giydirmemişler o yüzden gecelik daha iyi oldu dedi pijamayı eve çıkınca giymiş
Ben de kısa kollu gecelik ve takımı uzun kol sabahlık aldım. Hem de krem renginde. Dependler iyi oluyormuş geçirmez heralde diye düşünüyorum. Hastaneler de o kadar sıcak oluyor ki inan yengemle kalmıştım doğumdan sonra hepsi gayet ince giymişti sıcaktan.
ElifZenginUral ben sezeryan olacağım için 2 gecelik, 1 pijama takımı aldım. Hepsi düğmeli. Annem ve teyzemin de sezeryan geçmişi var kesinlikle gecelik dedikleri için aldım
EmelBG resmini atarmısınız nasıl birşey
[bilinmeyen] nasıl birşey aldnız resmini gorebılırmıyım
ElifZenginUral Buraya atamam ki şeyden aldım tatlım Oysho ile pintiden sitelerinden görebilirsin 3yada 2 li takım olarak dügmeli pijama alt üst takımları aralık başı Doğumum olacak ince pamuk saten birtanede pamuk tercih ettim 🎊🙈
ElifZenginUral altan muayene yapiyolarmis ben ilk elbise gibi alicam onu giyicem sonrasi icin lcwden alirim onu acilan bide cekim icin suslu bisey alirim.
ElifZenginUral canım ben görümcemin yanındaydım doğumunda o pjama giydi ama WC giderken yada doktoru pansumana girdiğinde çıkarmak için uğraştı iğneye fln geliyorlar hep sıkıntı gibi geldi bana o yüzen gecelik almaya karar verdim en azından ilk gün dğmdan sonrası için hemen yukarı sıyırp halletmek kolay geldi
Minikdunyam evet banada coğunluk oyle dedı.oncesınde zaten amelıyat kıyafetı oluyo uzerınde doğumdan sonrada gecelık onerdı coğu kişi
ElifZenginUral canım bn sezeryen oldum gecelik aldım pjama almadım çünkü kanama olduğu için ebeler gelip altını değiştiriyo pjama zorlar o yüzden en rahatı gecelik bnde şubatta yapmıştım doğumumu zaten hastanenn içi sıcacık oluyo kısa kollu almıştım çok ta iyi oldu şimdi yine hamileyim ve yine şubatta doğurcam nasipse yine gecelik alıcam
ElifZenginUral bı gecelik takımı akrabamizdsn aldım bı tane de lohusa takımı kendim aldım ama bı kere kullanacağımı sanmıyorum emzirme kısmı için evde sürekli yatarken de kullanabilirim diye düşünüyorum zaten diğer takımlardan farkı göbek kısmı sadece evin içinde giyilebilir diye düşünüyorum
Kerimegeninannesi bir tane yeterli olur mu peki
ElifZenginUral pijama herzaman daha kullanışlı eğer eğer ki normal doğumsa ben 2 pijama bi sabahlık türü aldım