Beauty Merhaba son regl tarihim 1 ocak dün test verdim 112 çıktı beta. Yani şuan tam bir aylık. Yorumlarda görüyorum bir aylık gebelikte betalar cok yüksek. Acaba benim gibi düşük olup yükselen var mi?
Mrsfly Beauty önemli olan betanın kaç olduğu değil düzenli yükselip yükselmemesi canım, 2 güne bir kan vererek takip edebilirsin
Minikmucizelere Beauty canim regl tarihinden bi gun geçmiş daha cok normal bu beta iki gun sonra tekrar ver iki katı olursa sağlıklı gebelik demektir Herkesin betasi farklılık gösterir dollenmeyle bağlı 🙂
tatliheyecanim02 Beauty benimde düşüktü 2 hafta içinde 2 binlere çıktı gec döllenme olunca da öyle oluyormuş
Honeymom17 Hayir canim onemli olan 2gunde yuzde 60 artmasi daha dusuk betalarla hamile oldugunu ogrenende gordum sen icini ferah tut,hayirli guzel haberler alirsin insallah❤️🙏
Seda_w Honeymom17 merhaba son adet dönemin 28 aralık geçen gün verdim kan tahlili 574,53 hcg 5 haftalık ilk kadın doğum randevumuz da neler yapıldı ne testleri yapıldı acaba
Seda_w Seda_w ilaç vitamini hiç bişey kullanmıyorum sağlık ocağına gittim kayıt bile açmadılar kadın doğuma çık dedi
Honeymom17 Seda_w kuzum ilk randevuda keseye bakiyor genelde vajinadan,daha sonrasinda kan tahlilleri istiyor anti rubella hepatit filan ve idrar
SutlacimiYedimmiBen Seda_w benimde sat 26 aralik 835 cikti betam 10 sonrasi icin randevu almami istedi fakat 2 hafta sonrasina randevu bulabildim o zamana kadar insllh keseyide bebegide görür kalp atisinida duymuş olurum🙏🏻 7 haftalik olacak o zamn
Seda_w Honeymom17 ilk randevu ya kadar 7 haftalık olucaz normalde sağlık ocagındaki hemşire bugün doktora git dedi pazartesi kan testi yapıp kayıt acarız, dedi ama randevuyu 14 gün sonraya, bulabildim bi sorun olur mı acaba
Sersev Beauty merak etmeyin adetim 1 gun kala verdim 67 idi artıyor geç döllenme olunca haliyle değerde düştükten başlıyor bi kaç gün sonra tekrar kan verin artış normal ise bi sıkıntı yoktur