Ssevcann Glcdmrdmr zeytinyagini deneyecegim canim.tesekkur ederim 😊 yumurtayi yiyorum aynen devam.o zman 😊😊
Glcdmrdmr Ssevcann Ben bir makale okumuştum günde 1 kaşık içilen zeytinyağı bebeği fiziksel ve zihinsel olarak 1 adım öne geçiriyormuş
Kitapkolik Ssevcann Dilarac bildiğim kadarıyla hormon ilacı, bende kullandım kanaman olmuştu, doktor vajinal kullanımı önermişti.
ozgeya Ssevcann ben 37+6 haftalıkken doğum yaptım ve bebeğim 2954 gram doğdu.şuanda 40 günlük olduk gayet de sağlıklı.önemli olan da bu zaten,sağlıklı olması,kilonun değersel olarak bir önemi yok. 2500 gramın üstünde doğduğu sürece de risk yok.
Ssevcann ozgeya evet canim 2500 ve ustu sorun yasamaz dedi doktorum o yuzdende icim.biraz rahat. Rabbim senin bebegine de saglikli bir omur versin canim masalah 😊
Ssevcann Aybukealtintas doktorum cok.sukur saglikli diyor sadece zayıf diyor. Haklisin canim ne yaparsam almiyor kilo duzenli beslenmeme ragmen bu sekilde artik sagliklica dogsun diye dua ediyorum 😊
HillKse Ssevcann ablamın kızı Mayıs ayında 2.200 doğdu ve şu an altıncı ayında 7 kiloya ulaştı bile sağlıklı bir gelişimi varsa kilosunun ne önemi var ki böyle şeylerle kalan günlerinizi zehir etmeyin kendinize güzellikle gelsin hemencik büyür zaten ♥️
Ssevcann HillKse gelisimi.iyi canim cok sukur sadece kilosu biraz az kafana takilmisti. Cok haklisin canim Sagol allah razi olsun icim rahatladi ❤😊
Ssevcann Gnl-16 muz haricinde digerlerini yiyorum zaten canim ama muzu muhakkak deneyecegim ins bizdr aliriz kilo hayirlisiyla 😊
Ssevcann Dyg34 ilk bebegim oldugu icin sanirim cabuk panik oluyorum canim. Bebeğimin cinsiyeti kiz bende duymuştum kizlar erkeklere gore zayif oluyormus
Dyg34 Ssevcann yok olma gayet iyi çünkü benim 2 yegenim var erkek 3küsür kız 2,700 dogmustu minnacıktı kızlar genelde öyle oluyor kıme sorsam kız az kilo doguyor saglıklı olsun da dogunca alır zaten az kilo dogan cabuk alırmıs ay benimde kız allah bagıslasın sag salim kavusturmayı nasip etsin
arbustoo Ssevcann ya şu etrafınızdaki insanları elekten geçirin yada uyarın nasıl bir uyarı şeklidir ben olsam çil yavrusu gibi dağıtmıştım. bebeği beslemiyorsun ne demek insanların cesaretine hayranım
Ssevcann Momofthemert gelisimi ve bebek hareketleri gayet iyi o yuzden icim rahat. canim benim doktorumda sıkı takip gerek dedi o yuzden sık sık doktora gidiyorum. Sanada gecmis olsun canim.ins hayirlisiyla saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza 🙏🙏
arbustoo birde rahat olun stres yapmayın gayet iyi bir kilo illa 3 ün üstünde olması şartı yokki herşey güzel olur dilerim sen içini ferak tut. sevgiler
Ssevcann arbustoo insan bi zaman sonra tartismaktanda sıkılıyor canim o yuzden muhattap olmamak en iyisi diyorum onlar konusuyor ben cevap vermiyorum. Aynen stres ister istemez etkiliyor haklisin o yuzden akisina birakmak en iyisi 🙏
Ssevcann Kelebek1 cok sukur bebegimin kilosu haricinde bir sorunumuz .yok canim o yuzden bende normal dogumdan yanayim ve doktorumda sezeryanlik bir durum yok dedi
Benanneyim Ssevcann Canım benim bebeğim de 34 haftalık 2100 gram dedi doktorum zayıf diye üzülüyordum 2500 geçen bebek ideal kilolu bebektir dedi doktorum kimi annenin plesantası tembelmiş ne yerse yesin sadece gerekeni iletirmiş bebeğe kimi annenin ki de olduğundan fazla besin iletirmiş bebeğe herkesin gebeliği bir değil ayrıca 38 haftalıksın bebek bir hafta da 250 -300 gram alıyor bir hafta sonra 3 kilo olur takma eli ayağı düzgün olsun rabbim sağlıklı nasip etmiş sevin 🙏🏻
Ssevcann [bilinmeyen] aslinda dogru diyorsun canim kilolu olsa bahane zayif olsa bahane illa konuscak birsey buluyorlar. Suan tek duam sagliklica dogsun. Rabbim sizin kizlarinizada saglikli hayirli ömürler versin ins 🙏