Huhu21 SutlacimiYedimmiBen benim adetim 4 gün geciktiğinde yaptırdım betamı ilk 61 çıkmıştı daha sonra arttı en son 30 ocakta 602 çıkmıştı
SutlacimiYedimmiBen Bsra2888 bugun gttim canim zaten bugun ogrendim gebeliğini hâlâ sokundayim kaset test yapmastim gecikmenin 4.gunu cikmamisti kanda cikinca afalladim🤪
Seda0791 Benimde sata göre 5 haftalkk ama dün keseyi göremedik kanda istemedi doktor göremedim bişi dedi moralim bozuldu
SutlacimiYedimmiBen Seda0791 benim doktor direk bu betayla gozukmez 10 gun sonra gel bakalim dedi ikinci beta bile istemedi artisi kontrol etmek icin rahim duvarin guzel kalinlasmis saglikli bir gebelik olacak dedi insllh oyle olur🙏🏻
Mineee66 Mihrimah18 amin canım inşallah. Evet bütün araştırmalar yapıldı ama bi sonuca ulaşamadık bebeğimden örnek aldılar hücreler ölü olduğu için tam net bi sonuca ulaşamadık. Eşim ve bana testler yapıldı hepsi temiz çıktı çok şükür
Oznur_ece65 SutlacimiYedimmiBen Ben de varım 6+4 o değilde şimdi son adet tarihime göre gidiyorum zaten ama çoğu kişi doktor iki hafta öncesini hesaplıyor diyorlar doğru mu
SutlacimiYedimmiBen Oznur_ece65 evet gec dollenme olmadığı surece son adet tarihi baz aliniyor gebeliği hesaplamak icin
Bsra2888 SutlacimiYedimmiBen canım ben keseyi gördüm ama.bebek için henüz erken dedi 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah bebeği de ozmn görürüm
Feyzanr41 bende 2 gun once kan verdım beta 1332 . bat a gore 5+2 yım daha doktora gıtmedım beklıyorm sadece sırt bel agrım var
SutlacimiYedimmiBen Feyzanr41 bndede sırt agrisi var canim hatta diyordum bu sirt agrisi nerden cikti diye meger gebeliktenmis
SutlacimiYedimmiBen sacmalamakizim yaşayıp gorucez ve benim kucugu buyugu kiskaniyor buyugu pek kiskanmamisti yeni bebiside kiskanir benim iki numara😅
Sultanas SutlacimiYedimmiBen olur haberleselim 🙂 yok vermedim ben bu sefer ağırdan almayı planladim testi bile gecikmenin 6. Günü yaptım telaş etme diye durduruyorum kendimi.sen verdin mi kan