Mihrimah18 SutlacimiYedimmiBen bende cok yeniyim, bugün 4+0. BAT’ım bugündü. 4. Gebeliğim olacak bir oğlum vr, iki de kaybım var. Hem sevinc hem endise kaplıyım. Mevlam bir daha öyle acıyla imtihan etmesin. Kucagıma almayı nasip etsn
Mineee66 SutlacimiYedimmiBen bende şuan 7 haftalığımm ve bugün ikiz olduklarını öğrendimm çok heyecanlııı
Sultanas SutlacimiYedimmiBen bende dün evde test yaparak öğrendim gecikmeye gore 5+3 günlük haftaya persembe randevu aldim bakalım neler olacak çok heyecanlı
Mineee66 SutlacimiYedimmiBen yok ikinci bunlar ama ilk bebeğimi 36 haftalıkken kaybettim ölü doğum olmuştu üstünden 1 yıl geçti
SutlacimiYedimmiBen Mineee66 allh sabir versin canim alllh birini aldi iki tane verdi saglikla dogur insllh 🙏🏻🌼
Mihrimah18 Mineee66 ah canım seni en iyi anlayanlardanım. İnsallah sağlıcakla kucagna alırsn. Peki kaybn nedeni neydi arastırma yapmıslarmıydı?
sacmalamakizim SutlacimiYedimmiBen Hayırlı olsun canım insAllah sağlıkla kucağına alırsın çocukların kaç yaşında 😊
Mineee66 Mihrimah18 amin canım inşallah. Evet bütün araştırmalar yapıldı ama bi sonuca ulaşamadık bebeğimden örnek aldılar hücreler ölü olduğu için tam net bi sonuca ulaşamadık. Eşim ve bana testler yapıldı hepsi temiz çıktı çok şükür
SutlacimiYedimmiBen Sultanas seninle haverleselim buradan surekli ayniyiz ya belirtilerimizi felan konusuruz😊 kan vermismiydin
Sultanas SutlacimiYedimmiBen olur haberleselim 🙂 yok vermedim ben bu sefer ağırdan almayı planladim testi bile gecikmenin 6. Günü yaptım telaş etme diye durduruyorum kendimi.sen verdin mi kan