Gupssse Kızlar Merhaba bu iğneyi alırken ücret oduyrsmusunuz? 150 tl gibi her kutuda ?.önceki gebeligimde sadece ilk iğnece vermiştim şimdi böyle bir şey çıkmış acaba neden bir de atladığımız bir şey mi var acaba sizler ne kadr oduyrsunuz?
Zynnpp Gupssse bende ödüyorum her kutuya 80 TL kadar 3 kutuya daha yeni 250’tl verdim. Burda bir cok arkadaşta hiç bir ücret ödemediğini yazdı hep tartışmalarda bulabilirsiniz. Bende şaşırdım eczacıya ve doktora soracağım bakalım
HButun Zynnpp @Gupssse şöyle oluyor bende iki ay raporlu olmama rağmen para ödüyordum 150-200 TL gibi. Raporunuza doktorunuz venöz yetmezlik tanısı eklediği zaman ücreti çıkmıyor kutu başına 6 TL gibi birşey ödüyorum artık. VENÖZ YETMEZLİK rapora kesin eklenmeli
HButun Zynnpp şöyle oluyor bende iki ay raporlu olmama rağmen para ödüyordum 150-200 TL gibi. Raporunuza doktorunuz venöz yetmezlik tanısı eklediği zaman ücreti çıkmıyor kutu başına 6 TL gibi birşey ödüyorum artık. VENÖZ YETMEZLİK rapora kesin eklenmeli
___ozlm___ Raporla hiç ücret ödemiyorsunuz. Bu hafta doktor altı kutu yazdı hiç ek ücret ödemeden altı kutuyuda aldım. Genetik test raporuma göre uzman rapor çıkardı.
Ebruu123 Umutluanne1 bu raporlulılar ücret ödemesi nasıl oluyor kimi ödüyor kimi ödemiyor mesela siz ne kadar ödüyorsunuz
Mineee66 Umutluanne1 merhaba benim hamileliğim daha yeni pıhtılaşma bozukluğum var. İlk gittiğimde oksapar yazmıştı doktor 15 gün sonra tekrar gittim enox yazmış bu seferde daha önce hiç kullanmadım bilgim yok aynı etkimi acaba. Yoksa eczacımı muadilini verdi diye düşünüyorum
Saniyebag Bende gebelikten beri kullanıyorum 7 aydır. Rapor olmasına rağmen en son 30 kutusuna 520 TL ödedim.
Gupssse Yanı bu ödeme kısmını anlamadım ben kimi ödüyor kimi ödemiyor her iki grup ’ta rapor var biri beni aydinlatsin
Umutluanne1 Ebruu123 ben 6000 lik vuruluyorum . Bir kutu da 2 tane çıkıyor içinden . 30 kutu aldığımda 170 lira gbi bir rakam ödemiştim . Doktorun rapor çıkarma şekline bağlı bu rapor işi
olmezbusra11 Gupssse bend 7 aydır kullanıyorum hiç ücret ödemedim daha, ama doktorum bana iki çeşit rapor yazılıyor normal olarak yazarsak ücret çıkar rapor da özellikle gebelik diye yazması gerekiyor demişti ne kdr doğru bilmiyorum ama
olmezbusra11 Ebruu123 hiç bilgim yok canım bazıları ufak tefek fiyat söylüyor bazıları çok fazla söylüyor o neye göre oluyor kime göre oluyor bilgim yok inan ki
Aysegul-26 Ebruu123 bizim sigortamız yok bugün almaya gittim sigortamız olmadığı için 600 tl fiyat verdiler ama hastaneden analık sigortası yaptırdığım için 88 tl bi fiyat ödedim
FatmaAselinAnnesi_60 Umutluanne1 benim de hem sigortam hem raporum var oksapar 6000 binlik kullanıyorum 15 kutu alıyorum bi kutusu 260 tl oldu her ay bi kutusuna zam geliyor 15 kutu alsam bile 260 tl dedim zam gelirse zamlı ödüyorum anlamadım bu işten
Mine9166 Umutluanne1 bende 6bin kullanmaya başladım hangi genlerinizde pıhtılaşma çıktı. Asprinde kullanmanızı söyledi mi doktor tek oksapari mi kullanıyorsunuz?
AybarsveAnnesii Merhaba kızlar ben ilk 9 kutuya 17 tl gibi bir ödeme yaptım daha sonra ki 9 kutuya hiç ödeme yapmadım genetik test raporum var
arirangg Gupssse Kızlar ben de ücret ödüyorum bu arada raporum var. Ve şu şekilde oluyor eğer doktorunuz raporunuza gebelik sebebiyle yazdıysa ücret ödüyorsunuz. Devlet gebeliklerde tamamını karşılamıyor
HButun arirangg şöyle oluyor bende iki ay raporlu olmama rağmen para ödüyordum 150-200 TL gibi. Raporunuza doktorunuz venöz yetmezlik tanısı eklediği zaman ücreti çıkmıyor kutu başına 6 TL gibi birşey ödüyorum artık. VENÖZ YETMEZLİK rapora kesin eklenmeli
yamann Gupssse Raporum var oksapar 6000 lik kullaniyorum 1 kutuda 2 tane var 15 kutuya 200 TL ödedim daha yeni
clkz Bana da çıkarıldı rapor ama 9 kutu yazıldı 8 kutu ödedi ve 90 tl ödedim genetik sonucum da vardı aslında. Nasıl bu kadar yüksek çıktı anlamadım bir daha başka eczaneden alıcam anlamadım buradan bişey