ZeynepKara Aysegulaydogan bende 1 haftadır hastaydım yeni yeni geçmeye başladı ben ilk günlerde serum yedim beslenemediğim için doktor birsürü ilaç yazmıştı ama hiç birini içmedim bol bol mandalina portakal limon sıkıp içtim sabahları aç karnına bal ve zencefil karştırıp bi tatlı kaşığı yedim boğaz ağrısına ve mide bulantısına iyi geliyo pekmez yemeye çalıştım ve tek yediğim şey tarhana çorbasıydı yeni yeni başladım tekrar yemeye tabi mide bulantılarım hala devam ediyo 😞
Aysegulaydogan sengulmehmet ne ile atlattınız ben bol bol pekmez bal yiyorum öksürük de var bogazlarım yırtılıyor resmen
sengulmehmet Aysegulaydogan ilaç kullanmamy çalıştım biraz geç atlattım am normaldede ben grip oldummu uzun sürer.öok meyve yedim özellikle portakl çok yedim ihlamur içtim ballı süt içtim limonlu su içtim öyle öyle geçti
Aysegulaydogan sengulmehmet bende yiyorum portakal süt bal falan ama limon tansiyonumu düşürüyor yiyemiyor um 🙁
Serpilufuk Ben çok kötüyüm 3gündür Elim kolum hiç tutmuyordu Burun akıntısı Öksürük,halsizlik İştahsızlık Valla çok zordu Şimdi yine var ama biraz toparladım Kaburga kaynatıp için Onunla gözümün önü açıldı biraz Ballı süt Ballı Limonlu sıcak su Sürekli terleyerek birazcık toparlanma çalıştım 35+4üm çok korktum erken doğum riski tetikler diye😤
Sebla55 Ballı lımonlu sıcak su ıyı gelıyor ve kırmızı biber c vitamını kaynagı ben meyve gıbı yedım 😄
dilaraserdar bende grip oldum hala gribim doktor boğaz pastili ve doğal deniz suyu spreji kullanmaya izin verdi sadece.. bol nane - limon, ıhlamur, süt, bol bol meyve yedim.. hep yattım. buhün çok şükür daha iyiyim... 🙏💙
Bhr34 Bendede bogaz agrısı öksürük var 3 gündür bugünde kulagım agrıyor.sag kulagımda sürekli bi basınç agrı var 🤕
Senibekliyoruz Bende 3 hafta önce Boğaz enfeksiyonu geçirdim günlerce Boğaz’ımın açısından su bile içerken zorlandım.doktor sadece rapor verdi ilaç veremedi.karbonat ve tuzu karıştırarak gargara yaptım o kadar iyi geldi ki Boğaz’ımın acısına.doğal yollardan geçmesine inanılmaz sevindim.