yarennn Melissssa merhaba 26+2 olduk biz Gökmen Sukgene gidiyorum çok memnunum bu günlerde bel ağrılarım başladı iş yapmakta zorlanıyorum çok çabuk yoruluyorum😊
Melissssa yarennn ay vallahi ben de böyle hiç halim yok zaten uyku da yok doğru düzgün hayırlısı doğuralım da bir 😂
yarennn Melissssa kendi bedenimle inatlaşıyorum resmen 😁 kaç gündür temizlik yapiyorum sürekli ayaktayim bunlari yazarken bile durmuyorum😂
Melissssa yarennn bu temizlik sorunu şu aralar bende de başladı nedendir bilmem 😁 bir dip bucak temizlik yapma isteği ve sonu korkunç ağrılı biten günler 😁 kış temizliği zamanı geldi ondan herhalde 😂
Esse Duyguu01 canım doktorumuz aynı nasipse inş doğumdan sonra bizleri bilgilendirir misin?Kısmetse normal doğum istiyorum ama epidural normal doğum mu istesem DİE bi kararsızım
Kaderyas0327 Melissssa merhabalar ben de adananın ceyhan ilçesinden seslenim o zaman çınar hastanesine gidiyoruz doktorumuz MURAT KARSLI canım doktorum benim çok memnunum ondan ve doğumumuza 5 gün kaldı ve heyecan doluyum 🙈😅❤️🙋🏼♀️
Yildizozlem Kaderyas0327 ayy gerçi 23 gün olmuş yazalı sen dogurmussundur nasıl gecti doğum sezeryan mi normal mi bide kaça anlaştın doğum icin acaba