Melissssa Selam kızlaaarr neler yapıyorsunuz kaç haftalıksınız kim hangi doktordan memnun kim değil kim kaçıncı haftada sohbet edelim biraz belki komşu çıkarız 😁
Faziletttt Melissssa Adana Sarıçamdan slmlar tatlım son üç haftam kaldı inşallah 34+6 günlük oldum yürümekte zorluk çekiyorum artık
Melissssa Faziletttt ayy Allah bir seste kurtarır inşallahhh darısı da bana benim 22 hafta oldu sanki günler geçmiyorr 🤗
Faziletttt Melissssa inanın o zaman daha hızlı geçiyor zaman son günler hiç geçmiyor Metro Hastanesine gidiyorum Şule gül aydına
Melissssa Faziletttt ben de özel adana Erkan yadsıman var ona gidiyorum hatta bugün de kontrolümüz var bakayım 🤗 geçen ay çok yakın Bi arkadaşımın doktoruna gittim cinsiyeti kız dedi inşallah bugün benim doktor bana sürpriz yapmaz 😂😂
Esse Duyguu01 canım doktorumuz aynı nasipse inş doğumdan sonra bizleri bilgilendirir misin?Kısmetse normal doğum istiyorum ama epidural normal doğum mu istesem DİE bi kararsızım
Melissssa yaren123 ya bilmiyorum ki 2 de randevum var işte 1 aydır görmüyorum boyu kaç kilosu kaç hiçbir fikrim yok 😔 ama doktor çıkışı size cevap yazabilirim 😁
Melissssa lavitaebella bu doktor iyi herhalde posta yazanlar hep ona gidiyor anlaşılan 😊 bana çok uzak hastane özellikle yakın olsun diye özel adanaya gidiyorum ben de mecburen
Cgdm01 lavitaebella merhaba sizin az kalmis saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah dogum sonrasi burada yazarsaniz tecrubenizi sevinirim bnde 31 haftalik yasemin hanima gidiyorum 👍😊
Melissssa Balarisi_ Allahım darısı kalanların başına inşallahhh hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı