Baymehal Mommy99 çiğköfte el yapımı köfte ve en sorunlusu EŞİMDEN 😂😂😂 düzeldi gibi ama bazen oluyor gene
tasknozge288 Mommy99 hemen hemen herşey 🤦🏻♀️kahveyi bende çok severdim görmeye tahammülüm yok en çok kuru soğan elime bile alamıyorum yemek yapamıyorum soğan salçalı yemekler eşimin parfümünden apartmanda pişen bize gelen yemek kokusu hazır köfte herşeyden 😬😄😂
Eylulkelebegi Soğan kavurma kokusu, sosis kokusu, ıslak kalmış bez kokusu.. bu üçü ömrümü yedi özellikle soğan..
Lavina Mommy99 et gözleme lahmacun ikisinin kokusunu alınca maf oluyordum o kokulara çok maruz kalmıştım 😅😅
Bebikkcik Mommy99 tereyağ, salça, kızartma yağ, kırmızı et, oda kokusu spreyi, mobilya kokusu, sukokusu
EmelBG_ Mommy99 Malesef Türk kahvesi içesin olduğu halde o keyfi kaçtı gitti . İlk hamileliğimde başladı bu olay ve malesef geçmedi günde resmen 4-5 fincan Türk kahvesi içiyordum bayıla bayıla şimdi yok yani katiyen . 2.ci hamileliğim yine aynı o gitti bitti keyfi . Tavuk ve kırmızı et birde yiyemiyorum katiyen doğumdan sonra yedim hamile kaldım 2.ye yine aynı bakalım umarım yerim yine gittiğinde .